Yezz Andy A4M

Probabil nu ați auzit până acum de Yezz, dar firma latino-americană merită atenția în ceea ce privește smartphone-urile accesibile. Disponibile de curând și în România, smartphone-urile Yezz din seria Andy oferă un raport calitate-preț decent și reprezintă o alternativă la produsele asiatice disponibile pe piață, precum Huawei sau LG, dar și o alternativă la variantele mai ieftine ale unor branduri renumite precum HTC sau Samsung. Să vedem așadar ce-i cu Yezz Andy A4M.Yezz Andy A4M

Despre Yezz Andy A4M

Yezz Andy A4M este varianta entry a celor de la Yezz, un smartphone Dual-SIM care atrage în primul rând prin design. Dimesiunile sale sunt surprinzătoare pentru clasa lui, fiind destul de subțire (9 mm), ușor (118 g) și având un ecran de 4 inch cu tehnologie IPS avansată. Carcasa este plăcută la atingere și inspiră calitate. În plus, telefonul vine la pachet cu carcase interschimbabile în diferite variante de culori.

La capitolul dotări, sistemul de operare pentru model este Android Jelly Bean 4.2. Telefonul dispune de un procesor Dual-core de 1.2 Ghz și memorie RAM de 512 MB. Prin urmare, smartphone-ul rulează majoritatea aplicațiilor și jocurilor la un nivel mai mult decât satisfăcător. Yezz Andy A4M vine cu o serie de aplicații preinstalate, precum Whatsapp, Instagram, Youtube, Google Maps. Telefonul are capacitate de stocare pe card microSD de până la 32 GB. Pe lângă Google Play, se pot descărca aplicații și din Yezz App Store, magazinul producătorului.

În ceea ce privește camera foto, Yezz Andy A4M surprinde din nou pentru clasa din care face parte, de data aceasta prin camera principală de 8 MP, cu autofocus, detectare de față și blitz și camera secundară de 1.3 MP. Având în vedere faptul că majoritatea telefoanelor concurente au camere de 5 MP, Yezz Andy A4M are un avantaj major. Calitatea fotografiilor este clar superioară, acestea având o rezoluție de până la 3264 x 2448 pixeli, în timp ce camera video are o rezoluție de 480 p și surprinde 30 de cadre pe secundă.

Pentru autonomie telefonul dispune de o baterie de 1.400 mAh. Din păcate bateria nu se ridică la nivelul celorlate dotări, telefonul având o autonomie scăzută. Cu siguranță nu este un telefon pentru gameri, însă face față dacă este folosit pentru navigare pe internet, convorbiri și eventual poze. Din acest punct de vedere, Yezz Andy A4M este inferior concurenței directe reprezentate de Huawei Ascend (1.750 mAh), LG L5 II E460 (1700 mAh) sau Samsung i8190 Galaxy S III mini (1500 mAh).

Smartphone-ul mai dispune de accelerometru, sensor de proximitate, Bluetooth, wifi, GPS, player media, editor foto și video, editor de documente. Prin urmare, telefonul este mai mult decât pregătit pentru a satisface nevoile diverse ale utilizatorului.

Concluzii

Prețul pentru Yezz Andy A4M este simbolic, un preț decent și competitiv pentru dotările sale. În concluzie, telefoanele Yezz sunt o prezență energică pe piață și promit să vină în întâmpinarea utilizatorilor tineri, în căutare  de smartphone-uri cu tehnologii avansate la prețuri accesibilie. Cu siguranță vom auzi mai multe despre acest brand promițător pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *