Drumul spre rai trece prin iad. La Roșia Montană sub semnul Curcubeului

Ați fost vreodată în iad? Eu da. De mai multe ori. Și mama mia câte am mai învățat acolo și în ce fel m-am zbenguit.

Drumul spre rai trece prin iad. La propriu și ca evoluție individuală și tehnic la nivel planetar. Ca să te racordezi la energia pură a Pămîntului și implicit cu straturile vibraționale mai înalte, e musai să treci prin iad, mai ales dacă e să deschizi cîmpuri colective mari.

La Roșia Montană în această gură de rai, am întâlnit cel mai profund iad. Exterior și interior. E firesc. Gâlceava creată aici a fost imensă, energia în unele locuri erau abisal de întunecate.

Într-un câmp auriu vedeai în anumite zone toată spaima lăcomiei, distrugerii, corupției, energia blestemului aurului, ură între oameni, case distruse, familii destrămate, drame peste drame și o dispută națională cu multă tensiune canalizată către acel loc. Corna prin excelență cel mai jos loc vibrațional, cel mai distrus sat.

Și în el a început să înflorească puternic Raiul. Prin Corna mai ales s-a curățit unul din cele mai mari blesteme aruncate peste țara aceasta. A fost cea mai grea curățire pentru mine. Am fost la un pas să îmi pierd ființa, să mă spulber în milioane de particule. Da firește că știam că nu o să fie așa.

Altfel nu aș fi fost îndrumat aici unde mi-am dat masteratul în treburi magice, primind ca dar una din cele mai frumoase recompense posibile în această lume. O explozie a inimii. Și acum mă pregătesc firește de doctorat în magia iubirii. Curățirile s-au încheiat pentru mine. Deplina manifestare și zborul extatic prin materie începe.

În acest moment situația este alta în Rosia Montană. Câmpuri mari au fost curățite. În munte mai este durere, dar ceva larg s-a deschis aici și în Apuseni și pentru întreaga țară. Roșia e pe listele de aderare la patrimoniul Unesco, oamenii mult mai lini, viața strălucește, gustul apei s-a schimbat enorm calitativ, seceta a dispărut, plouă foarte mult și foarte multe evenimente fericite sunt pe cale a se întâmpla. Blestemul aurului s-a transformat în binecuvântarea aurului.

Câmpul auriu de aici e fabulos și el include și focul de care Părintele Arsenie Boca vorbea. El abia s-a aprins puternic și se expandează de la clipă la clipă și cuprinde nu doar țara, ci mult din planetă.

Apusenii de aici sunt epicentrul unui vortex imens ce începe în Olimp și cuprinde toți Balcanii. E o dinamică fantastică creată ce se amplifică de la zi la zi.

Și în toată ecuația asta a fost necesară prezența iadului și contribuția lui. Cele două lumi în realitate una sunt, doar că încă mai e multă suferință, posomorâre și lăcomie pe Pământ.

Căci ele sunt iadul. Și când te trezești dintr-un vis, îți dai seama că om fiind ești una cu Pământul și toți oamenii. Și iad și rai și de atunci începe marea călătorie, marea compasiune, marea iubire pentru toate ființele Pământului, pentru toate aspectele tale.

De aceea la ceremoniile zilnice ale Întrupării Țării Bucuriei ne cerem în primă fază iertare cu mâna pe inimă în numele tuturor oamenilor care există și au existat de când există viață pe Pământ.

Și binele și răul se disipă și contrariile se unesc. Libertatea se ivește, morala dispare cu tot cu matricea (matca) generată de ea și Pomul Vieții răsare.

Un Nou Cer și un Nou Pământ s-au ivit și ele se împletesc sub numele de Țara Bucuriei. Și această realitate planează deasupra noastră și pas cu pas, clipă după clipă, zi după zi ea se întrupează din ce în ce mai puternic în diferite colțuri ale țării, ale planetei sub binecuvântarea curcubeelor.

PS. Și cum să nu ceri uneori sprijin conștient de ceea ce împlinești, de ceea ce este de făcut. Până acum am fost rezervat. De ieri și mai explicit de azi cer totalmente sprijinul fiecărei ființe din această țară și de pe această planetă să participe, să sprijine, să se implice.

Fiindcă urmează să manifestăm Raiul pentru întreg Pământul și sunt binevenite toate inimile deschise și conștiințele înalte și toate resursele posibile: milioane și milioane de lei, brațe pline de energie, invenții, pământuri, păduri.

Și bucuria noastră de a trăi și astfel a sfinți tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.