Hora Soarelui și a Vieții. De Sânziene și Solstițiu

De Solstițiu și Sânziene curge spre noi și din noi poate cea mai diafană și puternică energie a anului, generată atât de apogeul drumului Soarelui către emisfera nordică pe 21 iunie anul acesta, când ziua este cea mai lungă din an, dar mai ales precedată de alinierea Soare > Pământ > Centrul galactic (reprezentat de “gaura neagră” Sagitarius A) în jurul datei 18 iunie ce bombardează pământul cu cele mai înalte energii din întreg anul.

Alinierea din jurul datei de 18 iunie se resimte mai multe zile înainte și după și este de foarte puțină vreme conștientizată de omenire și resimțită din totdeauna, dar asociată prin contaminare cu energia Solstițiului. Ea vorbește despre identitatea noastră galactică și de alinierea cu cel mai intim centru al nostru. Atunci curg cele mai intense energii către Pământ și tot atunci ne putem resimți cel mai intens ESENȚA/RĂDĂCINILE galactice în manifestare.

u e nimic mistic aici. Cu picioarele bine înfipte în Pământ a venit vremea să privim spre Soare și apoi spre Galaxie pentru a ne integra în imensa noastră casă, pentru a ne redobândi conștiința galactică, ce implică o anumită expansiune și un mod mult mai larg de a privi și de a simți.

Solstițiu de vară ne deschide poarta către cea mai blândă și diafană energie a zodiacului. Cea a femininului curgător și născător de viață sugerat de zodia Racului. Apa limpede și cristalin curgătoare. Femininul în splenoarea lui.

Știm prea bine că unii serbează atât Solstițiu de vară și Sânzienele distinct deși ele au fost cândva una și aceeași sărbătoare. Dar nu-i bai. E minunat că suntem aplecați asupra acestei sărbătoriri a Vieții. Iar acum nici măcar 100 de ani Sânzienele erau serbate 12 zile. Cu mare sfințenie.
Noi suntem mai modești și o să invităm doar 5 zile. De pe 20 pe 25 să celebrăm aceste momente CRUCIALE ale anului printr-o Horă a Soarelui și a Vieții.

Cum ne vom învârti în Horă?

În primul și în primul rând ne vom deschide cu adevărat INIMILE prin împărtășire, bucurie și mici jocuri menite să amplifice “lumina inimii”.
Vom călători către unele locuri simple și sacre: Piatra Corbului, un templu închinat străbunilor de lângă Detunata, Tăul Inimii.
Vom culege plante de leac ce frumos au răsărit în această perioadă a anului.

Vom respira din simplitatea Vieții și a Soarelui, vom cânta, vom dansa și vom crea cercuri, cercuri de bucurie și iubire.

Și ca să fie totul tot, vom vorbi punctual despre o viziune practică de protejare și dezvoltare armonioasă a Apusenilor a căror poartă de intrare este Roșia Monană. Anumite forțe politice mondiale au decis să se intre cu bocancii în cea mai mare INIMĂ a planetei pentru ceea ce se află în sol și nu numai. Iar noi avem BUCURIA, DESTINUL și MISIA să oprim aceste decizii aberanto-halucinante.

Alături de cei care doresc și doresc să se implice în această zidire vom călători și spre o zonă unde se va înălța satul Inima de Smarald.
Pregătiți-vă inimile și straiele pentru sărbătoare, pentru o minunată Horă închinată Soarelui și Vieții pe care o vom face și la modul cel mai fizic pe muzica planetei, a inimilor și a instrumentelor muzicale ce ne vor însoți.

Iar niște dealii practice sunt mai mult decât necesare.
Programul va fi creat în funcție de noi și curgerea fiecărei zile, vizitele către împrejurimi urmând a le face când vom fi mai mulți veniți.

Există două variante de cazare: cu cortul sau la pensiunile și oamenii din Roșia ce primesc cazare. Iar pe cei ce doresc să stea în Roșia îi rugăm să ne contacteze pentru a facilita acest lucru.

Hrana nostră cea de toate zilele ar fi ideal să o savurăm împreună în bucuria comuniunii. Ideal este să aducă fiecare ce dorește să mânânce și să împărtășească cu alții. O hrană cât mai iubitoare și cu vibrații înalte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.