Ingredientele din compozitia produsului Ampedrin

Acest produs este creat dintr-un amestec din cele mai bune si mai naturale ingrediente, cu proportiile exacte pentru a obtine cele mai bune rezultate. In aceasta compozitie, nu este prezenta nici o subtanta chimica artificiala. Ingredientele sunt, dupa cum urmeaza:

  • -DMAE: este o susbtanta cu proprietati colinergice, cu capacitatea de a stimula nivelele de colina. Acest lucru va rezulta in cresterea productiei de acetil colina, care este un neuro transmitator esential. Acetil colina este foarte folosita de catre creier in procese precum invatatul, memoria si concentrarea. Atunci cand scad nivelele de concentratie ale acestui neuro transmitator, functiile cognitive sunt foarte scazute si afectate intr-un mod negativ. Prin urmare, acest ingredient este o componenta foarte importanta a acestui produs de stimulare a abilitatilor cognitive.
  • -hordenina: acest ingredient se gaseste mai ales in compozitia suplimentelor de pierdere in greutate, unde asista in cadrul procesului de oxidare a grasimilor. Exista date limitate asupra acestui ingredient care sugereaza ca poate sa duca la reducerea anxietatii si a stresului.
  • – Beta- PEA ( fenil etil amina): este un ingredient cunoscut pentru capacitatea sa de a interactiona cu neuro transmitatori vitali, precum dopamina si serotonina, care stimuleaza invatatul, motivarea, starea de spirit si controlul stresului.
  • -Teanina: poate stimula eficienta cafeinei care ofera energie mentala. Face acest lucru scotand in evidenta efectele pozitive ale cafeinei si, in acelasi timp, ii scade dezavantajele.
  • -Cafeina: este cel mai comun ingredient folosit in suplimentele nootropice care pot stimula nivelele de energie. Este un ingredient foarte eficient, tolerat si predictibil. Acest ingredient iti poate stimula nivelul de concentrare mentala, nivelele de energie si, in acelasi timp, te poate ajuta sa scapi de senzatia de oboseala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *