Personal coaching – De ce apelează oamenii la coaching?

Coaching-ul este un joc cu o miza foarte mare: fericirea. Oamenii apeleaza la coaching pentru ca isi doresc sa fie fericiti sau mai fericiti decat sunt. Ei isi doresc o viata satisfacatoare, plina de experiente placute. Isi doresc relatii bune cu ceilalti si o slujba care sa la ofere satisfactie si implinire, unde sa isi poata folosi aptitudinile.

Ei doresc sa experimenteze placerile vietii. Vor sa isi vada cele mai frumoase vise indeplinite si sa traiasca viata cu o insemnatate. Isi doresc sa fie apreciati de cei din jur, iubiti de cineva si respectati de toata lumea.

Citește și despre: Care este vibrația ta?

Fericirea nu depinde de ceea ce ai, ci de ceea ce esti, experientele traite ne influenteaza, la randul lor, starea psihica generala. Fericirea se afla in lucruri marunte din viata. Fericirea se afla in fiecare detaliu al existentei de zi cu zi.

Sunt oameni care cred ca, imediat ce vor intra in posesiunea unui obiect sau in gratiile unei anumite persoane ei vor fi fericiti. Ei sunt victimele unui miraj, tradat tocmai de limbajul pe care il folosesc. Daca te afli in cautarea fericirii, inseamna ca ai plasat-o inaintea ta.

Citește și: Ce este coaching-ul?

Prin urmare, atata timp cat vei cauta sa o urmaresti, ea va ramane chinuitor de departe. Nu poti urmari ceva ce deja detii-posibilitatea de a fi fericit in prezent! Fiti fericti acum! Tu cat de fericit te simti ?

Coaching-ul inseamna constiinta de sine – a descoperi punctul in care te afli si a cauta modalitati de a merge mai departe. Fericire : Autoobservare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *