Horoscopul lunii AUGUST 2016. Iată CE PREZIC ASTRELE !

Horoscopul lunii AUGUST 2016. Iată CE PREZIC ASTRELE !

Obții promovarea la care visezi, întâlnești marea dragoste sau ai parte de experiența vieții tale? Iată ce îți rezervă astrele în luna august.

Berbec

Începutul lunii se anunță unul furtunos pe plan sentimental. Nu este exclus să te cerți cu persoana iubită, dar nu îți faci griji. În cea de-a doua decadă a lunii, lucrurile încep să revină la normal. Pe plan financiar, ai mari șanse să primești o sumă de bani substanțială: fie dintr-un împrumut, fie de la o rudă de peste hotare.

Taur

Ai parte de o surpriză plăcută din partea iubitului. Nu este exclus să îți pregătească o vacanță la Roma sau o cină romantică la malul mării. În cea de-a doua parte a lunii primești o ofertă de nerefuzat. Este posibil chiar să îți schimbi jobul sau să fii promovată.

Gemeni

Ți-e gândul doar la concediu, la mare și la soare. Cui îi pasă că financiar nu îți merge atât de bine pe cât sperai? În dragoste totul este roz, iubitul este mai tandru ca niciodată, iar surprizele din partea lui se țin lanț.

Rac

Luna august se anunță una liniștită pe toate planurile. Nu te vei bucura de cele mai mari reușite pe plan financiar și sentimental, dar nici nu ai de ce te plânge. În prima parte a lunii este posibil să primești o vizită neașteptată, care te va bucura mult.

Leu

Se adună norii în viața ta. Probabil te desparți de iubit sau cineva drag ție îți dă o veste rea. În cea de-a doua parte a lunii, începi să vezi luminița de la capătul tunelului.

citeste mai departe aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.