Licitatie cu CIUDATENII ! Funia cu care a fost spanzurat Saddam si cel mai scump biscuite din lume !

Licitatie cu CIUDATENII ! Funia cu care a fost spanzurat Saddam si cel mai scump biscuite din lume !

IATA CAT AU COSTAT !

Cât costă cel mai scump biscuit din lume şi cât s-a oferit pentru funia cu care a fost spânzurat dictatorul Saddam Hussein ?

Lucrurile scoase la licitaţie frizează uneori penibilul, dar cumpărători interesaţi se găsesc mereu. Printre acestea se numără un şerveţel folosit de actriţa Scarlett Johansson sau un biscuit găsit pe Titanic.

Multe persoane sunt gata să dea o avere pe obiecte de artă sau bijuterii, însă există şi oameni dispuşi să liciteze la modul cel mai serios pentru lucruri de-a dreptul bizare.

Printre acestea se numără obiectele folosite de vedete, iar actriţa americană Scarlett Johansson a reuşit să vândă pe site-ul eBay, în scop caritabil, un şerveţel în care şi-a suflat nasul în timpul unei ediţii a emisiunii „The Tonight Show”, din 2008. Suma obţinută a fost de 4.000 de euro.

Anul trecut, fostului politician irakian Mowaffak Al-Rubaie i s-au oferit peste şase milioane de euro ca să renunţe la un bust de bronz al fostului dictator Saddam Hussein, la pachet cu funia cu care acesta a fost spânzurat în noiembrie 2006, când a fost condamnat la moarte. Al-Rubaie a decis într-un final să păstreze obiectele, pe care le-a expus în sufrageria casei.

citeste mai mult aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.