EXTRAORDINAR ! SCAPI DEFINITIV de părul de la subraț cu această METODĂ naturală

EXTRAORDINAR ! SCAPI DEFINITIV de părul de la subraț cu această METODĂ naturală

Părul de la subraț reprezintă o adevărată problemă atât pentru bărbați cât și pentru femei. Foarte mulți dintre noi și-ar dori să poată scăpa definitiv de părul de la subraț, însă epilarea cu laser nu este o tehnică preferată de toată lumea. Vei vedea mai jos două tehnici care te ajută să scapi definitiv de acest păr fără să folosești laserul.

Odată cu încălzirea vremii, și corpurile noastre au început să transpire din ce în ce mai mult. De departe cel mai enervant aspect este transpirația de la subraț. Aceasta ne creează disconfort, miros neplăcut și îngălbenirea hainelor.
De cele mai multe ori transpirația excesivă și mirosul urât de la subraț sunt cauzate de păr. Sunt sigur că foarte mulți dintre voi și-ar dori să scape definitiv de părul de la subraț pe care îl considerați inutil.
Ei bine, în rândurile de mai jos, veți descoperi două metode simple, dar foarte eficiente de înlăturare a părului nedorit de la subraț, definitiv!

Metodă 1

Lămâie, bicarbonat de sodiu și mălai
Femeile din Rusia folosesc această metodă care se spune că utilizată des, conduce la eliminarea completă a părului de la subraț. Această metodă este foarte ușor de pus în practică. Combină 3-4 linguri de bicarbonat de sodiu, o lingură de mălai și 100-150 de ml de suc de lămâie, până când obții un fel de pastă.
Aplică amestecul obținut la subraț, frecând ușor. Lasă-l să acționeze circa 10 minute, apoi clătește cu apa caldă.
Folosește această metodă de două ori pe săptămâna și vei observa, după fiecare tratament, că părul de la subraț nu va mai fi așa des, până când va dispărea complet!

citeste mai mult aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.