INCREDIBIL DAR ADEVARAT ! Insulina gratuită creşte…în grădină ! Remediul tradiţional despre care medicina oficială nu scoate un sunet !

INCREDIBIL DAR ADEVARAT ! Insulina gratuită creşte…în grădină ! Remediul tradiţional despre care medicina oficială nu scoate un sunet !

Insulina gratuită creşte…în grădină ! Iata un remediu tradiţional superb despre care medicina oficială nu scoate un sunet !

Oamenii bolnavi de diabet zaharat cheltuie sume imense de bani pentru a procura medicamente ce reduc nivelul de zahăr în sânge, dar nici nu bănuiesc că pot găsi insulină gratuită chiar în propria grădină.

Acest remediu este topinamburul (mărul-de-pământ). El uneori creşte în grădini ca buruiană. Această plantă are un conţinut de 30-40% de insulină naturală. De aceea e suficient să consumaţi zilnic 300 g de rădăcini de topinambur timp de 3 luni pentru a restabili funcţiile pancreasului. Această rădăcină poate fi consumată atât crudă, cât şi fiartă.

În plus topinamburul reglează metabolismul, reduce tensiunea arterială ridicată, ajută în tratarea osteocondrozei şi încetineşte procesul de îmbătrânire.

Tuberculii de topinambur pot fi depozitaţi pentru consum în timpul iernei. El se păstrează ca şi cartoful şi poate fi adăugat atât în salate, cât şi în bucate de felul întâi şi doi.

Pe timp de vară puteţi face băi din lăstari şi flori pentru sănătatea generală a organismului.

În afară de topinambur în lupta cu diabetul puteţi utiliza miez de dovleac şi dovlecel tânăr. Separaţi miezul cu tot cu sâmburi, tăiaţi-l mărunt şi adăugaţi-l în salată, sau mai simplu puteţi adăuga pur şi simplu ulei şi să-l consumaţi aşa.

O altă metodă de tratament a diabetului zaharat: turnaţi 2-3 litri de apă peste un pahar de seminţe uscate de dovleac sau dovlecel şi fierbeţi la foc mic timp de 3 ore. La sfârşit adăugaţi 3-4 cepe tăiate mărunt. Supa curativă este gata!

Principalii producători de medicamente nu doresc ca noi să știm aceste lucruri deoarece ei nu vor mai putea să-și vând produsele lor dubioase.

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

 

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.