Publicitate

A MURIT ! Inca UN STAR in LUMEA INGERILOR

A MURIT ! Inca UN STAR in LUMEA INGERILOR
Publicitate

A MURIT ! Inca UN STAR in LUMEA INGERILOR ! TOATA LUMEA I-A VAZUT FILMELE !

Barbara Hale, cunoscută mai ales prin interpretarea personalui secretarei Della Street, în peste 270 de episoade ale serialului Perry Mason, a murit la vârsta de 94 de ani.

Barbara Hale era născută pe 18 aprilie 1922, la DeKalb, Illinois, şi avea ascendenţe scoţiano-irlandeze. A debutat la Hollywood în 1943, într-o serie de producţii mici, pentru ca mai târziu în acel an să joace alături de Frank Sinatra în Higher and Higher, iar înj 1945 în West of the Pecos, cu Robert Mitchum. De asemenea, a avut apariţii notabile în Lady Luck (1946), cu Robert Young, The Window (1949) cu Arthur Kennedy, sau Jolson Sings Again (1949), cu Larry Parks.

Din 1957 în 1966, Barbara Hale a jucat în serialul CBS Parry Mason, în peste 270 de episoade, ea îndeplinind rolul secretarei unei reputat avocat criminalist, interpretat de Raymond Burr. În 1959 ea a primit un premiu Emmy, iar în 1960 o stea pe Walk of Fame, la Hollywood.

Barbara Hale lasă în urmă trei copii, unul dintre ei, William Katt, fiind starul serialului de televiziune The Greatest American Hero, difuzat de ABC în anii ’80.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.