Publicitate

Andreea Berecleanu, O NUNTA CA-N POVESTI !

Andreea Berecleanu, O NUNTA CA-N POVESTI !
Publicitate

Andreea Berecleanu s-a căsătorit cu medicul Constantin Stan, în prezenţa familiei şi a prietenilor. Naşii celor doi au fost Ileana şi Cătălin Badiu.

Prezentatoarea Antena 1 a purtat o rochie de mireasă comandată de pe internet, la sfatul fiicei sale, Eva. Andreea a ales o rochie lungă şi lejeră, care i-a scos în evidenţă silueta perfectă, fără mâneci şi cu un nod în talie. Voalul a fost ţinut cu o bentiţă argintie, sclipitoare, care a dat un aer regal ţinutei.

 De altfel, şi la cununie, prezentatoarea a optat pentru o ţinută rafinată, marca Preen by Thornton Bregazzi, care a costat 1.000 de euro. Vedeta a accesorizat-o cu o voaletă neagră în valoare de 1.500 de euro de la ”regele pălărier”, Philip Treacy, cel care le accesorizează pe Victoria Beckham, Camilla Parker sau Sarah Jessica Parker şi o pereche de sandale cu barete groase, tot negre.

Naşa Ileana Badiu nu s-a lăsat mai prejos şi a fost la fel de elegantă. Frumoasa vedetă a încălţat o pereche de sandale din piele întoarsă de un verde smarald, pe care le-a comadat şi ea on-line, cercei cu franjuri şi un plic ale unei celebre case de modă, dar şi un poncho de blană de vulpe, de lux, de culoare bordoux care o va ajuta să nu simtă temperaturile de toamnă târzie. Un calcul simplu arată că, naşa Andreei Berecleanu a defilat în ziua cea mare a vedetei de la Antena 1 cu 5000 de euro la vedere! Numai poşeta Chanel din catifea costă aproape 3.500 de euro, la care se adaugă, haina în valoare de 1000 de euro, iar sandalele şi cerceii alte aproape 500 de euro.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.