Publicitate

BOMBA MOMENTULUI – Gabriela Cristea si Tavi Clonda, CONCEDIATI ?!

BOMBA MOMENTULUI – Gabriela Cristea si Tavi Clonda, CONCEDIATI ?!
Publicitate

De câţiva ani, Gabriela Clonda continuă să ia proporţii. Aşa că de multe ori, prezentatoarea tv apelează la tot felul de trucuri ca să pară mai slabă. Ea a ales rochia cu care a intrat în direct la televizor. Iar când telespectatorii au văzut-o de acasă, au observat şi gafa făcută.

Ei bine, soţia lui Tavi Clonda a îmbrăcat o rochie cu dungi albe şi negre, care într-o anumită formă, astfel încât “să păcălească” ochii şi să nu se vadă kilogramele în plus. Desigur, nu asta e gafa făcută de vedetă. Ci faptul că a ales o rochie în dungi, pentru că la televizor acestea creează o imagine neplăcută. Iar asta ar fi trebuit să o ştie până acum Gabriela Cristea pentru că lucrează de ani buni în televiziune.

Tavi Clonda i-a liniştit pe telespectatori şi într-o glumă a avertizat-o pe soţia sa că ar putea fi concediaţi. Motivul îl aflaţi în declaraţiile de mai jos.

“Dragilor de acasă, vouă mă adresez, televizoarele voastre nu s-au stricat, aşa este rochia Gabrielei. Nu pot să mă uit la ea, îmi sar ochii. Da, ai o rochie 3D. Da, nu, că-ţi stă foarte bine. Numai că la Soare mă pot uita, dar la tine, ba. Poţi să faci ce vrei, dar să nu uităm că eşti într-o emisiune de televiziune.Trebuie să avem un comportamen civilizat şi limbaj adecvat, fără jigniri şi limbaj de natură intimă, pentru că-n caz contrar, Gabriela, ne dau afară pe toţi! “, a declarat soţul Gabrielei Cristea, Tavi Clonda, în cadrul unei emisiuni tv.

“Ce aveţi, dragă cu rochia mea? Dragă, dacă stau nemişcată, rochia mea e perfectă, dacă încep să mă mişc, rochia mea e în trei dimensiuni. Ia, uitaţi-vă, sunt toată 3D. Ia nu vă mai luaţi de mine! De fapt rochia asta e undercover, pentru că la rochia asta nu se poate uita soţul meu, deci pot să fac ce vreau atâta timp cât el nu se uită la mine. Unde? Ştie şi este corect ceea ce ai spus!”, a spus prezentatoarea tv.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.