Publicitate

BREAKING NEWS-FIUL lui Osama bin Laden, PLASAT pe LISTA neagră pentru TERORISM

BREAKING NEWS-FIUL lui Osama bin Laden, PLASAT pe LISTA neagră pentru TERORISM
Publicitate

Hamza bin Laden, unul dintre fiii fostului lider al-Qaida, Osama bin Laden, a fost inclus de autorităţile de la Washington pe lista neagră pentru terorişti internaţionali, a a anunţat Departamentul de Stat, scrie site-ul cotidianului The Independent.

Alături de Hamza bin Laden, pe lista a mai fost inclus şi Ibrahim al-Banna, un lider de rang înalt al filialei Al-Qaida din Peninsula Arabă. Măsură are drept scop să prevină accesul celor doi la sistemul financiar american.

Hamza bin Laden a fost declarat membru al organizaţiei teroriste de către Ayman al-Zawahiri, liderul Al-Qaida, a mai precizat Departamentul american de Stat.

Mai mult, potrivit lui Bruce Reidel, un analist de la Insitutul Brookings din Washington, Hamza bin Laden este “noua imagine a Al-Qaida” şi “un inamic periculos şi vizibil”.

Potrivit autorităţilor americane, orice proprietăţi deţinute de cei doi şi care se află sub jurisdicţie americană urmează să fie îngheţate, iar cetăţenilor americani le este interzis să aibă legături cu aceştia.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.