Publicitate

CE TRASATURI A MOSTENIT COPILUL Valentinei DE LA TATAL SAU ?

CE TRASATURI A MOSTENIT COPILUL Valentinei DE LA TATAL SAU ?
Publicitate

Este copia fidelă a Valentinei Pelinel. Singura trăsătură pe care a «furat-o» de la tatăl lui ?

Blond, cu ochii albaştri, cu obrăjori fermecători şi foarte gingaş. Cam aşa l-am putea descrie pe al şaptea moştenitor al lui Cristian Borcea (46 de ani). Fiul fostului patron dinamovist şi al Valentinei Pelinel (35 de ani) este un copil reuşit şi foarte bine dezvoltat pentru vârsta de cinci luni.

Are de ce să fie mândră Valentina Pelinel! Fostul manechin are un băieţel scump foc, care-i moşteneşte trăsăturile la milimetru. Doar ochii albaştri sunt ai lui Cristi Borcea, în rest micuţul este copia mamei. Vedeta are grijă ca fiul ei să fie sportiv ca tati, aşa că Milan face înot de la două luni.

Pelinel are de ce să fie mândră: Milan se pare că o moşteneşte la înălţime pe celebra-i mămică, aşa cum îi moşteneşte şi culoarea pielii, a părului, însă se poate remarca şi contribuţia genetică a lui tati Borcea.

Are ochi albaştri ca ai afaceristului şi i-a dobândit spiritul sportiv, căci porecla de ”bebeluş poznaş” a primit-o după şuturile pe care le ”executa” încă de când s-a aflat în burtica mamei. Totuşi, până va prinde gustul fotbalului, micuţul îşi antrenează picioruşele şi braţele la înot.

O dată pe săptămână, Valentina îşi duce odrasla la un centru de lux, unde este supravegheat atent de un antrenor specializat în activitatea cu bebeluşii. Timp de o oră, micuţul se bălăceşte în piscină şi-i place la nebunie această activitate la care mămica lui i-a făcut ”abonament” încă de la două luni.

Cu o aşa mamă, Milan Borcea este şi el la fel de elegant, căci ţinuta lui de zi, şi anume o pereche de pantalonaşi de culoare maro cu ursuleţi pe picoruşe, bluziţă albă şi un pulovăraş bleu închis, a fost în trend. Dacă fumoasa lui mămică a zâmbit de când a coborât din maşină, Borcea junior a fost mai morocănos, şi asta pentru că era destul de somnoros, însă turele de bazin cu siguranţă l-au înviorat.

Şi, dacă vorbim de zâmbet, se pare că al tăticului său va fi cel mai larg după ce va vedea aceste poze cu feciorul său.

 

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.