Publicitate

CRIMA ODIOASA IN LUMEA BUNA ! Liviu, UCIS DE SOTIA SA, Israela !

CRIMA ODIOASA IN LUMEA BUNA ! Liviu, UCIS DE SOTIA SA, Israela !
Publicitate

Certurile repetate dintre Israela şi Liviu au culimnat cu plecarea bărbatului de acasă, lucru care s-a întâmplat în urmă cu doar câteva luni. Din ultimele informaţii pe care femeia de afaceri le avea tânărul s-ar afla la Amsterdam. Parapshihologul Lucian Iordănescu de la Brăila vine însă să o contrazică. El a explicat că soţul Israelei ar fi mort.

Image result for israela si liviu poze

Parapsihologul Lucian Iordănescu susţine că tânărul care a plecat de acasă de câteva luni nu ar mai trăi. Specialistul a explicat la Antena 1 că în încercările lui de a intra în legătură cu persoanele decedate, i s-a ivit ipoteza ca bărbatul pe care îl caută toată lumea să fie decedat.

Image result for israela si liviu poze

“Eram într-o legătură energetică cu cei de dincolo şi a trecut Liviu Arteni pe lângă mine. Eu cred că Liviu Arteni este mort. Mi-a apărut că ar fi decedat la câţiva metri de Israela. De aceea mi-am pus problema ca nu cumva ca el să fie mort chiar în casa Israelei. Sunt sigur în proporţie de 90 la sută, dar voi mai face nişte calcule”, a spus parasihologul.

Image result for israela si liviu poze

Israela a explodat în faţa acestei ipoteze.

“Spitalul 9 e departe de Brăila? Eu îl vreau viu, nu mort. Să vină să-mi semneze divorţul. I-am scris să vină să ne întâlnim la tribunal. Eu am vorbit ultima dată cu el la telefon de pe un număr din Franţa, pe 7 octombrie. Se poate verifica. Pe 27 octombrie, l-am enervat eu cu o postare şi mi-a trimis un mesaj în privat. Mă suna cam la o lună. Nu mi se pare nefiresc că acum nu m-a mai căutat”, a replicat Israela.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.