Publicitate

DIVORT cu SCANDAL in SHOWBIZ-ul ROMANESC ! SOCANT, CE A FACUT Andreea Marin

DIVORT cu SCANDAL in SHOWBIZ-ul ROMANESC ! SOCANT, CE A FACUT Andreea Marin
Publicitate

Iata ca zvonurile s-au adeverit!

Blonda cu care Tuncay Ozturk a fost surprinsă în urmă cu două luni i-a făcut pe el şi Andreea Marin să se despartă?

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au cunoscut în Turcia, în timp ce vedeta mergea la tratament la o clinică de renume din această ţară. Cei doi s-au căsătorit în 2013. Tuncay a decis atunci să îşi părăsească ţara natală, de dragul fostei zâne a surprizelor. Pe data de 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunţat divorţul.

“Oameni dragi, Cum bine stiti, am invatat sa pretuiesc viata si in momentele sale de lumina, si in cele intunecate. Uneori, suprizele vietii nu sunt intocmai placute. Sunt momente in care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe. O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul. Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect. Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele. Un divort este dureros, dar intotdeauna v-am spus si cred si astazi ca acesta nu este un obstacol de nedepasit. Nu voi pune pe umerii nimanui ceea ce port acum in suflet, dimpotriva, va rog sa ne intelegeti nevoia fireasca de discretie. O mama nu e niciodata singura. Ca femeie si mama, am multe motive sa imi continui viata cladind si zambind”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Pe 24 iulie 2016 pe Tuncay, soțul Andreei Marin, a fost surprins de paparazzi în compania unei tinerele blondine. Mai exact, cei doi au luat masa împreună la una dintre terasele de fițe din zona Dorobanți a Capitalei.

Blondina pe nume Sandra, cu care fusese surprins Tuncay Ozturk pusese stăpânire inclusiv pe maşina de lux a Andreei Marin. La volanul bolidului, femeia începuse să se plimbe nestingherită pe străzile din Capitală. Paparazzii au surprins-o în timp ce conducea maşina îndrăgitei „Zâne”.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.