Publicitate

FARA MILA ! RAZBUNAREA soţiei lui Ilie Năstase de ziua ei !

FARA MILA ! RAZBUNAREA soţiei lui Ilie Năstase de ziua ei !
Publicitate

RAZBUNAREA soţiei lui Ilie Năstase de ziua ei !

Brigitte Năstase iartă, dar nu uită!

Focoasa brunetă a lăsat să se înţeleagă că nu trece aşa uşor peste trădarea soţului, despre care s-a vehiculat că ar fi avut o legătură extraconjugală cu amanta Cici şi nici peste faptul că fostul tenismen nu i-a fost alături atunci când Brigitte a trecut printr-o operaţie dificilă de extirpare a unor tumori la plămâni.

Brigitte Năstase (40 de ani) pare încă destul de supărată pe soţul ei, care a înşelat-o în urmă cu doar câteva luni. Atunci, diperată şi cu ochii în lacrimi, bruneta a mers să-şi confrunte rivala şi a povestit la televizor că după ce descoperă infidelităţile soţului, el îi cumpără iubirea cu câte o poşetă scumpă. Brigitte a povestit la acel moment că, contrar părerilor rivalelor sale, Ilie Năstase nu o ține în puf și în daruri, ci muncește pentru tot ceea ce are.

“Primesc câte o poșetă pe an după ce sunt înșelată cu voi, proastelor!”, a spus ea, adresându-se femeilor cu care se presupune că fostul tenismen cochetează.

De ziua ei, când a schimbat prefixul, bruneta a primit în dar tot o poşetă de la o persoană specială! Nu este vorba despre vreun domn, ci o prietenă care i-a fost aproape mai mult decât i-a fost vreodată soţul în momentele critice.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.