Publicitate

IMAGINI IN PREMIERA de la NUNTA ANULUI in Romania ! ”Da, m-am căsătorit!” GALERIE FOTO

IMAGINI IN PREMIERA de la NUNTA ANULUI in Romania ! ”Da, m-am căsătorit!” GALERIE FOTO
Publicitate

GALERIE FOTO

”Da, m-am căsătorit!”

IMAGINI IN PREMIERA de la cununia fiului lui Adrain Năstase !

andrei nastase bianca ciuvat cununie civila

andrei nastase bianca ciuvat cununie civila

Petrecere discretă în familia fostului premier Adrian Năstase! Deşi evenimentul ar fi trebuit să strângă la un loc sute de persoane, fiul fostului politician a preferat să facă cununia civilă cu aleasa lui, Biana Ciuvăţ, doar cu familia şi prietenii apropiaţi. Andrei Năstase şi iubita lui s-au cununat civil sâmbătă (28 ianuarie) după şapte ani de iubire.

Andrei Năstase (30 de ani) a făcut pasul cel mare. Fiul fostului premier a depus săptămâna trecută actele pentru cuninia civilă, iar sâmbătă a dus-o pe iubita sa, designerul Bianca Ciuvăț, în faţa ofiţerului Stării Civile.

”Da, m-am căsătorit! Mireasa-mi Bianca, mama, tata, fratele şi naşii noştri ne-au fost nuntaşi, iar voi prietenii noştri ne sunteţi meseni în suflet. Fiecăruia dintre voi am închinat paharul şi toţi aţi dansat în hora frumoasă a nunţii noastre! Vă mulţumesc de gândurile bune, vă preţuiesc şi sigur vom avea ocazia să sărbătorim cu fast botezul celui mic!”, a anunţat Andrei Năstase pe pagina lui de Facebook.

Andrei și Bianca se iubesc de șapte ani și se pregătesc să devină părinții unui băiețel la sfârșitul lunii martie, începutul lunii aprilie. Mireasa şi-a protejat burtica cu o haină cu guler de blană, dar a atras toate privirile cu florile naturale pe care le-a avut prinse în păr. Buchetul miresei a fost făcut din trandafiri şi orhidee. Nici mirele nu s-a lăsat mai orejos şi a “spart” monotonia sacolului şi a cămăşii de culoare albă cu un papion albastru electric.

Gurile rele spun că nunta lui Andrei Năstase cu Bianca Crivăț ar fi trebuit să aibă loc anul trecut, dar problemele cu legea ale socrului mic i-au ținut pe cei doi îndrăgostiți în loc. George Ciuvăț a fost condamnat în octombrie 2016 la la doi ani și 8 luni de închisoare, într-un dosar de evaziune fiscală.

 Primele imagini de la căsătoria fiului lui Adrian Năstase 72

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.