Nu imi pasa de gura lumii. Iubita i-ar putea fi fiica. Ce STAR isi paraseste sotia dupa un sfert de secol

Nu imi pasa de gura lumii. Iubita i-ar putea fi fiica. Ce STAR isi paraseste sotia dupa un sfert de secol

A fost la un pas să moară după un stop cardiac, acum vrea să-şi “trăiască viaţa din plin”

Legendarul Ginola şi-a părăsit soţia pentru un fotomodel de 27 de ani. Cine e tânăra şi cum au fost surprinşi

Legendarul fotbalist David Ginola (49 de ani) s-a refăcut complet după stopul cardiac suferit în urmă cu aproape opt luni, iar acum pare decis să se bucure cu orice preţ de viaţă.

A fost la un pas să moară după un stop cardiac, acum vrea să-şi "trăiască viaţa din plin". FOTO | Legendarul Ginola şi-a părăsit soţia pentru un fotomodel de 27 de ani. Cine e tânăra şi cum au fost surprinşi

Fostul star de la Tottenham sau Newcastle a fost surprins în timpul unei întâlniri romantice cu o tânără mai mică cu 22 de ani decât el, iar apropiaţii susţin că cei doi sunt topiţi unul dupa altul.

Aceleaşi surse, citate de The Sun, susţin că David Ginola a decis după incidentul din primăvară, când a fost la un pas de moarte, să-şi “trăiască viaţa din plin”, chiar dacă asta înseamnă să dea cu picorul unui mariaj de 25 de ani.

David Ginola este căsătorit din 1991 cu Coraline şi au doi copii, un băiat, Andrea, de 25 de ani, şi o fiică, Carla, de 22 de ani. Englezii susţin că în ultimele luni Coraline a încetat să mai folosească numele Ginola, revenind la cel dinaintea nunţii, Delpin.


Ginola alături de soţia sa, Coraline, la un eveniment din septembrie 2015

 


Noua iubită a lui David Ginola este fotomodelul francez Maeva Denat. În vârstă de 27 de ani, tânăra are un copil dintr-o relaţie anterioară şi încearcă să-şi facă un nume şi în cinematografie.

 


“Maeva e nebună după David şi sentimentul e reciproc. Singura parte tristă este legată de soţia lui David, Coraline, care e devastată de ceea ce s-a întâmplat. Este incredibil cum Maeva arată exact ca Coraline atunci când a început să iasă cu David, în anii 90“, a declarat o sursă din Paris pentru The Sun, precizând şi că: “David simte că a primit o a doua şansă după această experienţă îngrozitoare, iar acum nu îi pasă ce crede lumea! Vrea să-şi trăiască viaţa din plin”.

8 minute în moarte clinică

Recent, Ginola a vorbit despre evenimentele petrecute în luna mai, în timpul unui meci caritabil, când s-a prăbuşit pe teren în urma unui stop cardiac, precizând că timp de 8 minute a fost în moarte clinică şi că medicii au reuşit să-l resusciteze abia la a patra tentativă

“Mi-am înghiţit limba şi prietenii mei se străduiau să o scoată, dar eu le muşcam degetele. Cineva a sunat la serviciul de urgenţă şi de acolo au zis: Uitaţi de limbă, e mort! I s-a oprit inima, trebuie să vă concentraţi să-i faceţi masaj cardiac.

Inima mea s-a oprit pentru cel puţin opt minute. Nu aveam puls, eram mort. Apoi a sosit ambulanţa aeriana şi au început defibrilarea. Mi-au trimis trei şocuri, dar nu s-a întâmplat nimic şi începuseră să-şi piardă speranţa. Dar prietenii mei le-au spus să nu renunţe. Cumva au văzut că mă luptam să rămân în viaţă.

La a patra încercare inima mea a început să bată din nou, iar paramedicul s-a întors spre prietenii mei şi le-a spus că îmi simte pulsul. Toţi au început să urle şi să plângă“, declara David Ginola, în urmă cu câteva săptămâni.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.