RASTURNARE SPECTACULOASA DE SITUATIE in cazul MORTII ARTISTULUI Prince

RASTURNARE SPECTACULOASA DE SITUATIE in cazul MORTII ARTISTULUI Prince

Conform site-ului american TMZ, Prince a fost tratat pentru o supradoză de droguri cu şase zile înainte de deces.

Se pare ca avionul privat al lui Prince a aterizat de urgenţă în Moline, Illinois, vinerea trecută, la câteva ore după ce a susţinut un concert în Atlanta. Apropiaţii săi credeau că se “lupta” cu o gripă.

Infomaţia ridică semne de întrebare, deoarece avionul său mai avea 48 de minute până să ajungă la destinaţie, înainte să aterizeze neprogramat.

Site-ul TMZ precizeaza faptul că Prince a fost dus în grabă la spital, iar medicii i-au administrat o “doză-şoc”, un tratament intensiv de salvare “tipic”, care contracarează efectele morfinei sau ale heroinei.

Medicii l-au sfătuit pe Prince să rămână în spital cel puţin 24 de ore. Apropiaţii săi au cerut o rezervă privată, iar când au aflat că acest lucru nu este posibil, Prince şi cei care îl însoţeau au decis să ceară externarea.

Cântăreţul a fost tratat timp de 3 ore, după care cu avionul personal a ajuns la reşedinţa sa.

Insa, la o zi după ce a fost tratat de urgenţă în spital, Prince a apărut la un concert privat, foarte aproape de locuinţa sa din Minnesota, unde şi-a convocat o parte din fani, toate celelalte concerte programate fiind anulate din motive de sănătate.

Prince a mers la farmacia locală chiar cu câteva ore înainte de a muri !

Era a patra oară când mergea la farmacia de lânga reşedinţa din Minnesota, în ultima săptămâna, ceea ce sugerează că starea lui e sănătate era cu mult mai gravă decât o simplă gripă.

Site-ul TMZ este în posesia unei fotografii în care Prince este surprins lângă maşina sa, părăsind farmacia Walgreens, în aproprierea reşedinţei sale din Minnesota, miercuri noaptea, în jurul orei 19:00, în seara zilei ce a precedat decesul. Sursele citate de TMZ precizează, de asemenea, că Prince frecventa această farmacie de ani, dar în acea seară, angajaţii farmaciei au fost îngrijoraţi pentru că vedeta arată mult mai fragil şi nervos decât de obicei.

Pe 21 aprilie, Prince a fost găsit inconştient în ascensorul studioului său muzical din complexul rezidenţial Paisley Park. Avea numai 57 de ani.

sursa

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.