SOCANT !!! IATA DE CE SICRIUL lui Ioan Gyuri Pascu a avut CAPACUL INCHIS tot timpul !

SOCANT !!! IATA DE CE SICRIUL lui Ioan Gyuri Pascu a avut CAPACUL INCHIS tot timpul !

 

La cateva zile de la inmormantarea lui Ioan Gyuri Pascu, fosta sa sotie, intr-o scrisoare document postata pe blogul ei, a dezvaluit multe lucruri nestiute din viata artistului, din framantarile si suferintele acestuia.

Daniela Marin a dezvaluit si cateva amanunte de la inmormantare, lucruri stiute doar de cei cativa apropiati ai ei, care i-au fost tot timpul alaturi.

Aceasta a povestit ca la Institutul de Medicina Legala, atunci cand Ioan Gyuri Pascu a fost asezat in sicriu a luat cateva decizii, transmise parca chiar de artist.

“Marti dimineata, la IML, cand l-am pupat si l-am mangaiat, privindu-i zambetul si fruntea senina, intrebandu-l din nou de ce mi-a facut-o si pe asta, am simtit ca parca se-ncalzea sub mangaierea mea. Apoi, parc-ar fi turnat in mine o putere, o incredibila putere s-a nascut in mine auzindu-i vocea: “Tu ai uitat? Eu n-am murit si nici n-am de gand sa mor vreodata! Ce, eu sunt doar asta?” adica trupul la care ma uitam… Si-apoi am inteles ca trebuie sa fac ceea ce el isi dorea, nu ceea ce lumea se astepta sau isi dorea”, a scris Daniela Marin in lunga sa destainuire. Asa ca, a luat decizia de a inchide sicriul pentru ca toata lumea care vine la priveghi sau la inmormantare sa-si aminteasca de Ioan Gyuri Pascu asa cum era in viata.  Insa tot fosta sa nevasta, de care era divortat legal, dar care i-a fost alaturi si la bine si la rau pana in ultima clipa de viata, a dezvaluit cum ii placea lui Gyuri  sa se imbrace: “Lui Gyuri ii placea sa se imbrace cat mai confortabil: blugi, tricou, pulover si o sapca. Cand le-am rugat pe Alice Nicolae si Ioana Ancea sa mearga sa cumpere ele un costum, in minte mi-au aparut aceste cuvinte: “Eu sunt actor!” Adica sa nu uitam care cumva si sa-i luam vreun clasic si insipid costum. Si-ntr-adevar, fara cravata, caci nu suporta cravatele! Din clipa aceea mi-am propus sa nu-l lasam descoperit, ca sa nu se altereze imaginea lui niciodata. Sa ramana viu, asa cum l-au vazut si il stiu oamenii”.

 

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.