Publicitate

SOCANT ! Teo ii VOPSEA SANDALELE Mihaelei Radulescu. MOTIVUL, INCREDIBIL !

SOCANT ! Teo ii VOPSEA SANDALELE Mihaelei Radulescu. MOTIVUL, INCREDIBIL !
Publicitate

La inceputul carierei sale, Mihaela Radulescu nu isi permitea sa isi cumpere haine elegante si obisnuia sa le imprumute de la prietenele sale.

Pe vremea aceea imprumutam foarte multe haine de la prietenele mele mai instarite. Am avut niste luni bune in care doar cu haine de imprumut am facut emisiunile. Pe urma, incet – incet, am inceput sa mai iau si eu cate un salariu mai omenesc, foarte mic la inceput, mai imi permiteam asa cate o tinuta“, a declarat Mihaela Radulescu pentru spynews.ro.

De asemenea, Teo Trandafir a dezvaluit la ce trucuri apela prietena sa Mihaela Radulescu pentru a nu da impresia ca este saraca. Pe langa hainele pe care le lua imprumut de la prieteni, Mihaela era nevoita sa isi vopseasca incaltarile cu oja.

M-am dus la ea intr-o zi si am aflat ca avea o singura pereche de sandale. M-am dus la ea si m-am oferit sa i le vopsesc in fiecare sambata ca sa para noi. Le vopseam in baie, ea tinea de sase. Mihaela era extrem de saraca, dar mandra. Nu a cerut nimic nimanui“, a dezvaluit Teo.

Mihaela Radulescu traieste acum intr-un apartament de lux din Monaco de pe tereasa caruia poate admira Marea Mediterana si portul unde bogatii lumii isi acosteaza ambarcatiunile de lux. Niciun detaliu din viata pe care o are cum diva nu ar putea trada trecutul umbrit de probleme si saracie al acesteia. Mihaela Radulescu nu a ascuns faptul ca in copilarie a fost saraca.

Se pare ca si pe Mihaela Radulescu perioada grea petrecuta in vremea copilariei la Piatra Neamt a marcat-o atat de tare si a trezit in ea ambitia de a reusi in viata. Dupa ce a venit in Bucuresti, Mihaela Radulescu a reusit sa intre in televiziune, insa inceputul a fost dificil si ingreunat de aceleasi probleme financiare pe care le-a avut si pana atunci.

sursa

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.