Tatal ACESTEI VEDETE, NEMILOS ! «Nu o vreau lângă mine nici pe patul de moarte!»

Tatal ACESTEI VEDETE, NEMILOS ! «Nu o vreau lângă mine nici pe patul de moarte!»

“Nu mă mai împac cu ea niciodată, ea nu a avut motive să ne urască! Nu îmi doresc să fie la căpătâiul meu când o să mor. Am suferit al patrulea infarct, acum, şi nu mă operez pentru că nu am bani. Mai bine mor decât să îmi plătească ea operaţia. Cum să vină la uşă, la mine, să îşi ceară scuze? Este o criminală, asta este! Când striga soţia mea înainte să moară «fetiţa mea, unde eşti, vino să mă vezi», atunci unde a fost? Nu ar trebui să vină la mine, mai bine ar merge la mormânt la maică-sa, să îi aprindă o lumânare şi să îi pună două flori”, ne-a declarat, mâhnit, Eugeniu Cristea.

Şi-au spus cuvinte grele, s-au acuzat reciproc, şi-au dezbinat familia, dar cine ar fi crezut că Gabriela Cristea va face prima pasul către împăcarea cu bietul ei tată, grav bolnav? Vestea că vedetei de la Kanal D i s-a îmuiat inima nu l-a dat însă pe spate pe Eugeniu Cristea, care ne-a spus că nu o vrea lângă el nici când va fi pe patul de moarte.

De mai bine de două decenii domneşte scandalul în familia lor, iar de mai bine de şase ani se răfuiesc şi în mod public, prin intermediul presei. Certurile dintre Gabriela Cristea (41 de ani) şi tatăl ei, Eugeniu Cristea (65 de ani), au culminat în iunie 2010, când mama vedetei de la Kanal D s-a stins, iar Gabriela nu a venit să o conducă pe ultimul drum. Cuprinsă probabil de remuşcări sau îmbunată de sentimentul matern, căci se chinuieşte să devină mamă de ceva vreme, Gabriela ne-a făcut recent o declaraţie uluitoare: ar fi dispusă să se împace cu tatăl ei, deşi acesta a declarat că vrea să îi lase toată agoniseala sa lui Gigi Becali.

“Despre declaraţiile tatălui meu, cu privire la cui îi lasă averea, ce pot spune? Fiecare om are regulile lui după care trăieşte şi, evident, trebuie să şi le asume. Este opţiunea lui cui o să-i dea averea, este viaţa lui, munca lui şi poate să facă ce doreşte cu ea. Cât despre împăcarea cu el, nu ştiu ce să zic, vorba aia, nu spune niciodată, niciodată. O să trăim şi o să vedem ce-o să fie”, a declarat Gabriela Cristea, recent, când am întâlnit-o la un eveniment monden.

Nici fratele vedetei de la Kanal D, Emil Cristea, nu a fost încântat de declaraţiile făcute de sora sa: “Chiar nu mă interesează. Dacă voia să se împace cu noi, aşa cum spune ea, trebuia să vină să vorbească cu tata, cu mine, nu să spună prin presă lucrurile astea”. Pe când avea doar 18 ani, Gabriela Cristea s-a certat cu părinţii şi de-atunci nu le-a mai vorbit. A plecat de acasă şi a rupt orice legătură cu ei.

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.