Publicitate

TRAGEDIE IN LUMEA MILIARDARILOR ! TOTI BANII DIN LUME NU I-AU PUTUT SALVA VIATA !

TRAGEDIE IN LUMEA MILIARDARILOR ! TOTI BANII DIN LUME NU I-AU PUTUT SALVA VIATA !
Publicitate

2.000.000 de euro nu i-au cumpărat sănătatea. POVESTEA CUTREMURATOARE a mortii iubitului Elenei Basescu

Trupul i-a fost repatriat, familia se pregătește de înmormântare

Cu toți banii din lume, familia nu a reușit să-i mai cumpere ani de viață lui Cristi. Trupul lui a fost repatriat și azi urmează să fie depus la capelă, unde va fi privegheat de toți cei aproiați. În urma lui au rămas povești cu tâlc de oraș și o durere fără margini.

Lumea mondenă bucureșteană a înmărmurit la vestea că Cristi Toporan nu mai e. Fiul prolificului afacerist Romeo Toporan a ieșit triumfător din prima confruntare cu boala, dar a fost zdrobit de cea de-a doua. Tânărul de doar 36 de ani s-a stins duminică, în Germania.

Cristi Toporan a fost considerat, ani la rând, cea mai bună partidă pentru fetele nemăritate care își doreau să acceadă în lumea bună și strălucitoate a bogaților. Provenind dintr-o familie foarte înstărită, tatăl lui, Romeo Toporan, înscriindu-se în prima linie a avuților României, el însuși a reușit să adune banii cu lopata din afaceri cu spații comerciale și centrale eoliene. Îi plăcea și viața, pe care o trăia din plin, adora mașinile de lux și avea o colecție mai mică și deținea și un restaurant în zona Titan. Păi cum să nu-l iubești. Nu i-a lipsit nimic, nici dragostea fetelor de bani gata. A fost primul iubit al Elenei Băsescu și aproape a dus-o la altar pe Diana Videanu…

Dar toate au rămas doar amintiri. Duminică, Cristi și-a dat ultima suflare într-o clinică din Germania și, oricât ar fi fost dispus să cheltuiască pentru a-și mai cumpăra ani de viață, nu a mai cotat.

I-a redat libertatea mezinei lui Videanu după ce i-a pus inelul pe deget

Drama lui a început în urmă cu aproximativ doi ani când sâcâit de niște dureri în gât a mers la medic. Diagnosticul: cancer de esofag. A urmat operația, un tratament lung și anevoios și victoria. Pacient în cele mai bune clinici ale Europei, Cristi a învins prima confruntare cu boala, convins că e și ultima. Apropiați ai familiei susțin că în tot acest răstimp s-ar fi cheltuit 2.000.000 de euro. Dar ce conta, în joc era viața lui Cristi, singurul moștenitor al Toporanilor. Chimioterapia l-a lăsat fără păr, dar cu speranță. Surse din anturajul lui acum îndoliat povestesc că atunci a decis să-i redea libertatea Dianei, fiica lui Adriean Videanu, pe care o ceruse de soție și, se pare, primise și binecuvântarea tatălui. Un gest absolut altruist.

Un Bentley pentru a sărbători victoria

Cu fiul lor acasă, aparent sănătos, soții Toporan au simțit să-I facă un dar, pe sufletul lui, povestesc prietenii lui. I-au cumpărat un Bentley Continental GT negru, de peste 200.000 de euro, pe care l-a adăugat micii sale colecții de bolizi. Fericirealor nu a fost însă de durată. În urmă cu câteva luni, boala s-a întors în forță și nu i-a mai lăsat loc să lupte. Acum trei săptămâni, apropiații se așteptau déjà la ce e mai rău, în ciuda eforturilor pe care familia și medicii le făceau, pe toate fronturile. Duminică, Cristi s-a stins…

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.