ŞOCANT ! S-a întâmplat în România ! ATAC DE TIP TERORIST LA TARGOVISTE !

ŞOCANT ! S-a întâmplat în România ! ATAC DE TIP TERORIST LA TARGOVISTE !

Arbitrul de handbal Diana Florescu a fost ţinta unui atac de tip terorist !

Rivalităţile din sectorul juvenil al handbalului românesc au depăşit limitele decenţei, al fair-play-ului, în goana de a justifica nişte rezultate. Ultimul caz ieşit din comun s-a consemnat la sfârşitul săptămânii trecute, la turneul de junioare II, acolo unde după semifinala CSM Bucureşti – CSM Ploieşti (scor 20-18), arbitrul internaţional Diana Florescu a fost la un pas de moarte! Maşina cu care s-a deplasat la Târgovişte a fost ţinta unui atac, mai ceva ca într-un film de acţiune. Mai exact, toba de eşapament a fost înfundată cu spumă poliuretamică, folosită în general la geamurile de termopan.

ProSport au povestit că după joc Diana Florescu s-a urcat la volan, dar nu a putut să conducă mai mult de câţiva zeci de metri, pentru că deplasarea a fost numai în hopuri. Ceva mai târziu, motorul maşinii a bubuit! ”Norocul Dianei Florescu a fost că toba a fost foarte bine etanşată, altfel monoxidul de carbon ar fi pătruns în interiorul maşinii, iar viaţa ei ar fi fost în pericol!”, ne-a relatat un interlocutor.

Acţiunea s-a petrecut după un meci foarte tensionat între junioarele de la CSM Bucureşti şi CSM Ploieşti, în care miza a fost calificarea în finală. În timpul partidei, antrenorul prahovean Daniel Gheorghe a fost descalificat după sancţiuni progresive, ca urmare a multiplelor proteste din timpul jocului. De altfel, imediat după turneu, Bogdan Vasiliu, directorul general al CSM Bucureşti, a făcut câteva declaraţii dure la adresa antrenorului:  ”Personajul care joacă rol de antrenor principal la CSM Ploieşti (n.r. Daniel Gheorghe) ar trebui interzis în sportul românesc. A făcut un teatru prost, ieftin, în minutul 3 a început să incite publicul, a comentat fiecare decizie a arbitrelor. Dacă şi pe Duţă şi Florescu ai început să le conteşti din minutul 3 înseamnă că eşti puţin bolnav la cap”.

Pe camere nu s-a văzut autorul atacului. Arbitrele nu au mai făcut plângere la poliţie

După incidentul respectiv, arbitrele au căutat camere video care să fi înregistrat momentul în care maşina Dianei Florescu a fost ţinta atacului. Imaginile găsite nu le-au ajutat însă foarte mult să identifice autorul. În parcare, autovehicol arbitrei a fost ”acoperit” de o maşină de salvare, care a fost folosită ca un fel de paravan pentru autorul atacului. Pentru că nu au avut probe, Stoia şi Florescu nu au mai făcut plângere la poliţie. ”Era greu să demonstreze cine a recurs la un asemenea gest, astfel că n-au mai vrut să aducă poliţia la sală. Se făcea o tevatură şi mai mare, s-ar fi luat amprente de la toată lumea din sală, probabil că turneul ar fi fost dat peste cap”, ne-a declarat o sursă ProSport.

Pe lângă raportul obişnuit, cele două arbitre au trimis încă un raport către Federaţia Română de Handbal, prin care au povestit întregul incident. Surse federale susţin că oficialii respectivei partide nu au dat nume, astfel că nu au putut dicta decizii în consecinţă. ”Fetele trebuiau să anunţe poliţia, să se facă măcar un raport constatator pentru distrugere, dar nu au făcut acest lucru. Oricine putea să introducă acea spumă, inclusiv un părinte supărat”, a precizat o sursă federală.

citeste mai mult aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.