80 de VICTIME in EXPLOZIA din SPANIA !

80 de VICTIME in EXPLOZIA din SPANIA !

O explozie puternică s-a produs într-un restaurant din provincia Malaga. Presa locală vorbeşte despre cel puţin 77 de răniţi. Ambasada României la Madrid nu are informații că printre răniți s-ar afla cetățeni români.

Cel puțin 77 de persoane au fost rănite, dintre care patru grav, în urma exploziei care s-a produs sâmbătă seară în bucătăria unei cafenele din orașul spaniol Velez-Malaga (din sud), în apropiere de locul desfășurării unui festival, informează Agerpres.

El Pais, citat de Reuters, scrie că bucătarul restaurantului unde s-a produs explozia a avut timp să informeze clienții despre un incendiu care izbucnise în bucătărie, ceea ce a permis evitarea unui bilanț al victimelor și mai grav.

Este vorba de un mic restaurant din zona istorică a orașului Velez-Malaga, aflat la 20 de kilometri nord de Malaga. În video sunt imagini filmate imediat după explozie. E o zonă istorică plină de terase unde sute de turiști se aflau la distracție într-o seară caldă de toamnă.

Aparent, o scurgere de gaze a provocat o explozie puternică.

Presa locală vorbește de 80 de răniți, existand chiar unele informații conform carora în zonă că ar fi decedat trei persoane. Insa această informație nu a fost confirmată încă de oficialități.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.