Publicitate

ADEVARUL pe care nu il spune nimeni ! Este DE NEIMAGINAT CE TRAIESC ROMANII in tara joburilor de vis

ADEVARUL pe care nu il spune nimeni ! Este DE NEIMAGINAT CE TRAIESC ROMANII in tara joburilor de vis
Publicitate

Cât câştigi în cea mai bogată ţară din lume ?

Peste 2.000 de români lucrează în Qatar  !

 

Qatar, emiratul arab din sud-vestul Asiei care deţine 13% din rezervele globale de gaze naturale, a devenit ţara-gazdă pentru 2.000 de români, majoritatea angajaţi în construcţii, transport aerian şi servicii.

„Lucrez de un an şi jumătate în Doha şi cred că mai stau un an aici. Am mers la câteva interviuri de angajare şi în Bucureşti, unde mi s-a spus că sunt exact candidatul de care au nevoie, că vorbesc bine limba engleză, dar când a venit vorba de salariu, ofertele nu săreau de 1.500 de lei net pe lună. Aici sunt luni în care câştig de nouă-zece ori mai mult, în funcţie de cât de mult muncesc“, spune Marius, un tânăr de 28 de ani care lucrează pentru o companie cu sediul în Doha, care admite că nu ar fi plecat dacă ar fi avut o ofertă salarială mai bună în ţară. Ţinta lui este să mai stea o perioadă în Qatar pentru a strânge o parte din suma necesară cumpărării unui apartament în România.

Qatarul a devenit o destinaţie pentru o parte din românii care vor să-şi găsească un loc de muncă în cea mai bogată ţară din lume mai ales în ultimii ani, având în vedere că operatorul aerian naţional al statului, Qatar Airways, a introdus din 2011 zboruri din Bucureşti, iar astăzi există două zboruri zilnice pe ruta Bucureşti- Doha.

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.