Publicitate

AVIZ PARINTILOR ! SE DAU 900 DE LEI de la stat !

AVIZ PARINTILOR ! SE DAU 900 DE LEI de la stat !
Publicitate

Guvernul a aprobat în şedinţa de miercuri, 6 iulie, continuarea programului Euro 200, care prevede acordarea unui ajutor financiar elevilor şi studenţilor pentru achiziţionarea de calculatoare.

Peste 12.000 de elevi şi studenţi vor primi 200 de euro pentru achiziţia de calculatoare anul acesta.

Guvernul a aprobat modelul bonului valoric de care vor beneficia elevii şi studenţii din învăţământul de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu un venit brut lunar de maximum 150 lei pe membru de familie. Bonul reprezintă echivalentul în lei a sumei de 200 de euro şi este destinat achiziţiei de calculatoare, se arată într-un comunicat remis ECONOMICA.NET.

Culoarea bonului valoric din acest an este verde deschis. Din motive de securitate, în fiecare an, culoarea fundalului şi seria bonului valoric sunt modificate prin Hotărâre de Guvern.

Distribuirea bonurilor pentru achiziţionarea de calculatoare are termen-limită data de 30 iulie, iar achiziţia propriu-zisă se va putea face până la 31 august.

Bugetul alocat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice pentru derularea „Euro 200″ în anul 2016 este de 15 milioane de lei, pentru un număr total de 12.024 de beneficiari (elevi şi studenţi).
Informaţii suplimentare

 

Citeste mai mult aici

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.