Publicitate

BREAKING NEWS- Ce ”PORUMBEL” a scos din gura Basescu ! CE REACTIE !

BREAKING NEWS- Ce ”PORUMBEL” a scos din gura Basescu ! CE REACTIE !
Publicitate

Traian Băsescu se apără şi susţine că n-a avut nicio implicare în condamnarea unor personaje precum Gigi Becali, Adrian Năstase, Dan Voiculescu sau Liviu Dragnea. Fostul preşedinte spune că aceştia au fost condamnaţi de sistemul de justiţie din România.

Printre alţii, Gigi Becali a fost condamnat în 2013 la 3 ani de închisoare cu executare, după ce a fost găsit vinovat în dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Patronul FCSB a declarat atunci că acea condamnare a venit la ordinul lui Traian Băsescu, fostul său aliat politic. Acelaşi tip de declaraţii a fost folosit şi de alte nume grele precum Voiculescu, Adrian Năstase sau Liviu Dragnea.

Traian Băsescu se apără, susţine că n-a avut nicio implicare şi spune că inclusiv familia lui a fost victima sistemului de justiţie din România: “Nicolae Popa (fost director FNI), Liviu Dragnea (Preşedinte Camera Deputaţilor), Adrian Năstase (fost Prim Ministru), Dan Voiculescu (patronul antenelor), Gigi Becali (patronSteaua), Traian Remeş (fost ministru al agriculturii).

Toţi aceşti guralivi susţin public că au fost condamnaţi şi „executaţi” pentru faptele lor în biroul meu, sau de mine, sau pentru că eu am ordonat condamnarea lor. Mare minciună. Pur şi simplu, i-a condamnat justiţia, pe drept sau pe nedrept, fără nici un fel de intervenţie din partea mea […]

Această postare nu contrazice cu nimic afirmaţiile pe care le-am făcut legat de fabricarea selectivă a unor dosare (vezi Bica, Georgescu, Udrea, familia mea şi a altora, etc.) prin grija regizorilor Coldea şi Koveşi”, a declarat Traian Băsescu.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.