BREAKING NEWS-DEZVĂLUIRI INCENDIARE- A avut curaj să vorbească: “I-am văzut cum ieşeau unul câte unul de la întâlnirea cu Ponta!”

BREAKING NEWS-DEZVĂLUIRI INCENDIARE- A avut curaj să vorbească: “I-am văzut cum ieşeau unul câte unul de la întâlnirea cu Ponta!”

Demiterea lui Dragomir de la şefia LPF, pas cu pas!

Mitică a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în culise şi care au fost şefii de club care l-au trădat

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit deschis pentru prima dată despre alegerile din 2013, alegeri pierdute în favoarea lui Gino Iorgulescu.

Dragomir a dezvăluit cine au fost patronii din Liga 1 care i-au promis că vor fi de partea lui, dar s-au răzgândit în ultimul moment.

“Eu nu credeam că mă dau aştia afară pentru nimic în lume. Aveam nevoie de două voturi, de votul lui Porumboiu şi de votul lui Neculaie, de la Braşov.

Porumboiu, seara, a venit la mine la hotel, a mâncat o cratiţă de crenvurşti cu cineva. Eu i-am spus: “Băi, cred că nu am emoţii cu tine mâine”. “Du-te, bă, de aici”, mi-a răspuns Porumboiu. Şi a doua zi îl văd pe Ciprian că vine, nu pe Porumboiu, şi îmi zice: “Nea Mitică, mi-e ruşine de matale, dar mi-a spus să votez cu Gino”. A plecat la Berlin. Cum e posibil aşa ceva, doar am vorbit cu el?! Şi cu Neculaie, cazul celălalt. Azi a trimis pe cineva şi i-am dat nişte bani împrumut şi mâine, cu 5 minute înainte de Adunarea Generală, vine, mă pupa, eu îi zic “Ioane…”, iar el îmi zice: “Nea Mitică, în mine să ai încredere toată viaţa. M-ai ajutat toată viaţa”. Şi plecăm împreună la sala de şedinţe. Mergem pe scări şi văd că se duce lângă Ştefan (n.r. Gheorghe Ştefan), care îmi spusese “Am obligaţii faţă de aştia, nu te supăra pe mine”.

Ioan Niculae, de la Astra, a venit cu două zile înainte şi mi-a zis “Nea Mitică, te curăţă aştia. Nu ai nicio şansă. Nu că te curăţă, eşti curăţat de astăzi. Dar fii atent, eu sunt corect, Dinu Gheorghe îţi va arăta votul, pentru că eu nu vin acolo. Dimineaţa, Niculae îmi zice că vrea să bea o cafea la mine la hotel. Eu sunt prieten de familie cu Niculae. Şi îmi zice din nou că sunt curăţat, că nu am scăpare, dar că Dinu Gheorghe îmi va da votul. Şi aşa a fost. Apoi, seara, venea câte un preşedinte, câte un preşedinte de la întâlnirea cu Victor Ponta. “Domn’ preşedinte, eu votez cu dumneata, dar ne-a spus că ne face aia, că ne face aia… Nu te pot vota”, a declarat Dragomir.

Dumitru Dragomir a fost preşedinte al LPF în perioada 1996-2013. Pe 30 septembrie 1996, Dragomir i-a luat locul lui Mircea Angelescu, aflat la final de mandat. În urma alegerilor din 14 noiembrie 2013, Dragomir a fost înlocuit de Gino Iorgulescu.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.