Publicitate

”ESTE INADMISIBIL!” SOCANT, UNDE SE AFLA Iohannis in aceasta seara ! IATA CE AU SCANDAT oamenii

”ESTE INADMISIBIL!” SOCANT, UNDE SE AFLA Iohannis in aceasta seara ! IATA CE AU SCANDAT oamenii
Publicitate

CE REACTIE AU AVUT OAMENII !

”ESTE INADMISIBIL!” SOCANT, UNDE SE AFLA Iohannis in aceasta seara ! IATA CE AU SCANDAT oamenii in legatura cu presedintele

Preşedintele Klaus Iohannis a schiat, vineri, în judeţul Alba pe pârtiile de la Domeniul Schiabil Şureanu, unde, în aceste zile, se organizează Serbările Zăpezii, în timp ce mai mulţi protestatari, care au ieşit în stradă împotriva şefului statului, au scandat ”Iohannis schiază, Alba protestează”.

Surse oficiale au confirmat faptul că şeful statului a schiat, vineri, la Şureanu, unde altitudinea maximă este 2.010 metri, zăpada excelentă, vremea rece, iar pârtiile impecabil pregătite. Klaus Iohannis s-a fotografiat alături de doi tineri, care au postat imaginea pe reţeaua de socializare Facebook, însoţită de descrierea ”Onoare pentru noi, onoare pentru ţară, #rezist”.

Nu este pentru prima dată când Klaus Iohannis schiază în judeţul Alba, mai multe persoane declarând că l-au mai văzut pe preşedinte în Munţii Şureanu. Stratul de zăpadă bătătorită la Şureanu, unde în ultimele zile a nins din abundenţă, măsoară peste 50 de centimetri grosime, iar în afara pârtiilor circa 150 de centimetri.

În acest weekend, la Domeniul Schiabil Şureanu sunt organizate Serbările Zăpezii, manifestările cuprinzând concursuri, coborâri ale schiorilor profesionişti cu torţe în mâini, foc de tabără şi artificii.

Vineri seara la Alba Iulia a avut loc prima mişcare de protest împotriva şefului statului, iar oamenii au scandat în mai multe rânduri ”Iohannis schiază, Alba protestează”.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.