Fereste-ma, Doamne, de ‘credinciosi’, ca de atei ma feresc singur ! Agresivitate fara margini la moaştele Sf. Parascheva !

Fereste-ma, Doamne, de ‘credinciosi’, ca de atei ma feresc singur ! Agresivitate fara margini la moaştele Sf. Parascheva !

Agresivitate fara margini la Iaşi, la coadă la moaştele Sfintei Parascheva. Pelerinii care au stat ore în şir la rând pentru a atinge moaştele sfintei, s-au revoltat după ce un grup de credincioşi a încercat să treacă în faţă. Astăzi, moaştele vor fi scoase pe un baldachin, în curtea catedralei.

Scandalul a pornit de la faptul că un grup de aproximativ de 100 de persoane a vrut să intre în Mitropolie fără să stea la coadă. Pelerinii au fost directionati pe lângă culoarul de acces, ceea ce i-a nemultumit pe cei de la rând. Reprezentatii Jandarmeriei au incercat sa calmeze spiritele.

Racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva a fost scoasă, luni dimineața, la ora 6,30, din Catedrala Mitropolitană pentru ca pelerinii sosiți la Iași să se poată închina.

Pelerinii sosiți la Iași la hramul Sfintei Cuvioase Parascheva au prilejul de a se închina încă de luni dimineața la racla cu moaștele sfintei, care la ora 06,30 a fost scoasă din Catedrala Mitropolitană.

 

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.