IATA CINE A MURIT in CARNAGIUL de la Brasov ! UN ADOLESCENT SI UN PROFESOR printre DECEDATI !

IATA CINE A MURIT in CARNAGIUL de la Brasov ! UN ADOLESCENT SI UN PROFESOR printre DECEDATI !

UN ADOLESCENT de 18 ani si UN PROFESOR printre DECEDATI !

Patru persoane şi-au pierdut viaţa şi 26 au fost rănite, dintre care 16 în stare gravă, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat, în dreptul localităţii Perşani din judeţul Braşov, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă instituind cod roşu de intervenţie.

Autocarul era supraîncărcat! Ministerul Sănătății a anunțat că în autocar se aflau 31 de persoane, iar Registrul Auto Român a confirmat faptul că autovehiculul avea doar 25 de locuri.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraş au deschis dosar penal în cazul accidentului rutier petrecut astăzi în Perșani. Dosarul a fost preluat apoi de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov, la faţa locului fiind deja o echipă mixtă formată din poliţişti şi criminalişti coordonaţi de un procuror, a informat instituția. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Profesorul Cătălin Pop, decedat în accident. Foto: Facebook

Adulții care au decedat sunt cei doi șoferi, cel care conducea și colegul său, și profesorul Cătălin Pop. De asemenea, copilul despre care se vorbea este de fapt un adolescent în vârstă de 18 ani, potrivit Claudiei Ciobanu, directorul Palatului Copiilor Iasi.

Ioan Vasile Peri, organizator Festival de Folclor din Arad este șocat de tragedia petrecută pe DN1 cu grupul pe care îl aștepta la evenimentul său. ”Urma să ajungă în cursul zilei de astăzi, pentru că mâine aveau niște activități de socializare și dans. În jurul orei 12.00, am vorbit cu conducătorul grupului, profesorul Cătălin Pop, care spunea că au ieșit din Brașov și că se îndreaptă spre Făgăraș. I-am sugerat să urce pe porțiunile de autostradă date în folosință, până la Arad, și să vină încet pentru că nu suntem contratimp. Ne-am salutat și apoi am auzit… Eu chiar l-am întrebat: câți sunteți, să știu să mă ocup de cazare: 30, mi-a răspuns. L-am sunat apoi și nu a mai răspuns. E dureros, mi-e prieten”, a spus Ioan Vasile Peri.

citeste mai mult aici

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.