JOACA de-a DUMNEZEU care a şocat OMENIREA. Ştiinţa a deschis un portal spre o ALTA LUME.

JOACA de-a DUMNEZEU care a şocat OMENIREA. Ştiinţa a deschis un portal spre o ALTA LUME.

Se pare ca despre Acceleratorul de particule de la CERN se ştiu foarte puţine lucruri. Majoritatea activităţii ce se desfăşoară în acel loc este „strict secretă” şi cu greu poate fi probată din afară, de către jurnalişti sau oameni de rând. De curând acolo a fost făcut un experiment teribil legat de o altă dimensiune a lumii în care trăim.

Freedom Fighter Times susţine că există un videoclip postat pe YouTube şi preluat de RT, unde doi fotografi, Joelle Rodrigue și Christophe Suarez, au surprins imagini impresionante ale cerului în timpul unei furtuni, în care se observă puternice descărcări electrice deasupra Acceleratorului de particule. În imaginile surprinse de cei doi se observă nori uriaşi brăzdați de fulgere imense ce parcă fac parte dintr-un film SF, imagini foarte clare ale deschiderii unui portal dintr-o altă dimensiune a lumii.

Potrivit celor de la The Express, fenomenul este unul extraordinar de inedit, înfricoşător şi magnific. Este dovedit că norii și fulgerele ireale au fost fotografiate recent deasupra CERN, locul unde a fost descoperit bosonul Higgs, un mister vechi de decenii, așa-zisa ”particulă a lui Dumnezeu”. Trebuie amintit faptul că oamenii de știință, care au făcut descoperirea, au primit în anul 2013 premiul Nobel pentru fizică din partea Academiei suedeze.

Opinia publică este foarte îngrijorată de faptul că experimentele care se desfășoară în prezent la Acceleratorul de particule au scăpat de sub control şi totul este o joacă de-a Dumnezeu, fapt ce pune paie pe foc despre ceea ce se va întâmpla în viitorul apropiat cu omenirea. Large Hadron Collider este cel mai mare și mai puternic accelerator de particule din lume. El utilizează ciocnirea particulelor la viteze apropiate de cea a luminii, în încercarea de a descoperi mai multe despre fizică și despre posibilitatea existenței universurilor paralele.

vezi mai mult aici


loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.