Publicitate

MOMENT HALUCINANT la cel mai inalt NIVEL al tenisului mondial ! VIDEO ! Descalificată după ce arbitrul a fost lovit cu mingea în faţă de un jucător

MOMENT HALUCINANT la cel mai inalt NIVEL al tenisului mondial ! VIDEO ! Descalificată după ce arbitrul a fost lovit cu mingea în faţă de un jucător
Publicitate

MOMENT HALUCINANT la cel mai inalt NIVEL al tenisului mondial ! VIDEO !

Canada, descalificată după ce arbitrul a fost lovit cu mingea în faţă de un jucător

Un incident incredibil s-a petrecut la cel mai înalt nivel al tenisului mondial, în noaptea de duminică spre luni, în timpul meciului decisiv al întâlnirii Canada – Marea Britanie din optimile Cupei Davis. Jucătorul canadian Denis Shapovalov şi-a vărsat frustrarea pe arbitrul partidei într-un mod care i-a adus descalificarea.

Meciul dintre Denis Shapovalov şi Kyle Edmund, al 5-lea al confruntării dintre Canada şi Marea Britanie, s-a încheiat prematur, din cauza unui incident provocat de canadianul în vârstă de doar 17 ani. După ce şi-a pierdut serviciul la scorul de 0-2 la seturi şi 1-1 în manşa a treia, campionul juniorilor de la Wimbledon s-a enervat şi a expediat mingea pe care o avea în buzunar, cu putere, către arbitrul Arnaud Gabas. Francezul a fost lovit în ochiul stâng şi a avut nevoie de o pungă de gheaţă pentru a se dezmetici.

Shapovalov a fost şi el uluit de ceea ce a făcut, însă arbitrul de scaun nu l-a iertat şi a pus capăt partidei. Edmund a câştigat prin descalificarea canadianului considerat o mare speranţă a tenisului, iar Marea Britanie merge în sferturile Grupei Mondiale după 3-2 la general.

sursa BUZZ TV

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.