MOMENTE DE GROAZA in direct la TV !!! Accidentare gravă în ultima secundă după un contact Zamfir – Woltering

MOMENTE DE GROAZA in direct la TV !!! Accidentare gravă în ultima secundă după un contact Zamfir – Woltering

Accidentare gravă în ultima secundă după un contact Zamfir – Woltering

România a terminat Campionatul European de handbal din Suedia pe locul 5 după victoria dramatică, scor 23-22 cu Germania, la Goteborg, vineri seara. Cristina Zamfir a înscris pe contraatac în ultima secundă, în urma unui contratac fulgerător pe aripa stângă.

Pătrunsă în semicerc, interul stânga nu a mai reuşit să evite coliziunea cu portarul Klara Woltering, iar toată sala a amuţit. În urma contactului, ambele jucătoare au rămas întinse pe parchetul sălii din Goteborg, iar regizorul transmisiei a mutat cadrele spre băncile de rezerve. Echipele medicale au intrat instantantaneu în semicercul Germaniei, iar timp de trei minute cele două handbaliste au primit îngrijiri medicale. Prima şi-a revenit Zamfir, iar după câteva minute Klara Woltering, sprijinită de echipa medicală, şi-a revenit cu greu. Woltering a suferit o comoţie în urma impactului, Zamfir lovind-o involuntar în zona capului.

Naţionala României se află la egalitate, scor 11-11, la pauza meciului cu Germania, din finala pentru locul 5 a Campionatului European din Suedia. În sala din Goteborg, echipa lui Martin Ambros evoluează fără Paula Ungureanu şi Cristina Neagu, odihnite, iar principala marcatoare a tricolorelor în primele 30 de minute a fost interul stânga Cristina Zamfir, autoare a cinci goluri. Denisa Dedu a parat 7 aruncări din 18.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.