Publicitate

RASTURNARE DE SITUATIE ! DESPAGUBIRI HALUCINANTE in cel mai urmarit proces al anului ! Becali, chemat ca MARTOR

RASTURNARE DE SITUATIE ! DESPAGUBIRI HALUCINANTE in cel mai urmarit proces al anului ! Becali, chemat ca MARTOR
Publicitate

Gigi Becali a recunoscut în faţa instanţei că ştia de planul lui Sandu şi Dragomir! “I-am spus lui Mititelu că urmează ca el şi Iancu să fie declaraţi persona non-grata şi cluburile lor, dezafiliate!”

  • Astăzi, la Curtea de Apel Bucureşti, se judecă apelul în cazul dezafilierii Universităţii Craiova
  • In prima instanţă, în iunie 2016, Tribunalul Bucureşti dictase condamnări la 3 ani cu suspendare pentru Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir şi decidea că Adrian Mititelu ar trebui să primească despăgubiri în valoare de aproximativ 220 de milioane de euro din partea LPF şi FRF
  • Decizia iniţială a fost contestată atât de procurorii DNA, care şi-ar fi dorit condamnări de până la 14 ani de închisoare, dar şi de Sandu şi Dragomir care se aşteptau să fie achitaţi
  • Deşi ar fi trebuit să fie audiat astăzi, Cristi Borcea nu s-a prezentat, invocând probleme medicale după operaţia suferită la picior
  • Gigi Becali a fost citat în calitate de martor, in încercarea curţii de a stabili prejudiciul creat
  • Următorul termen a fost deja anunţat: 8 februarie. Este însă o chestiune de săptămâni – poate câteva luni – până la finalul procesului.

Audierile programate pentru şedinţa de astăzi s-au încheiat. Următorul termen a fost fixat pentru data de 8 februrie anul curent.


 Dragomir e deranjat de dorinţa judecătorului: “Dacă este proces public, de ce să nu discutăm la televizor?”. Judecătorul îi explică faptul că doar şedinţele sunt publice. Dragomir se linişteşte.

Judecătorul este nemulţumit de absenţa lui Cristi Borcea, care a anunţat că s-a operat: “Vom intensifica căutările”. E, totuşi, bizar că statul nu poate aduce de atâtea termene (este a patra oară când Borcea nu se prezintă) un deţinut încarcerat. În lipsa lui Borcea şi Stângaciu (juristul FRF nu s-a prezentat nici el, deşi fusese citat ca martor), următorul termen e programat pe 8 februarie. Pe 8 martie se va trece la ascultarea înregistrărilor şi a emisiunilor televizate în care s-a vorbit despre dezafilierea Craiovei. Ultimul mesaj al judecătorului: actul de judecată se face doar în sală, nu în presă!”.

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.