REACTIA lui Raed Arafat la ERORILE in CAZUL MORTII artistului Gyuri Pascu

REACTIA lui Raed Arafat la ERORILE in CAZUL MORTII artistului Gyuri Pascu

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat joi ca in cazul decesului artistului Ioan Gyuri Pascu a fost intocmit un raport medical ce va fi inaintat spre analiza Colegiului Medicilor pentru a se pronunta pe toate aspectele.

Acesta a recunoscut ca sunt suspiciuni ca anumite aspecte nu au fost privite corect, dar a precizat ca ele trebuie stabilite de catre Colegiul Medicilor.

“Sa stiti ca medical este posibil sa fie disociate doua situatii sau pot fi corelate, de aceea Colegiul Medicilor va trebui sa vada pe baza raportului toxicologic, a autopsiei. Un medic poate sa vada un pacient pe o problema, iar ulterior dupa una, doua, trei ore sa vada altceva la acelasi pacient. Medical este posibil”, a afirmat Arafat.

Raed a precizat ca medicul de la prima ambulanta a luat decizia sa nu faca EKG si va trebui sa raspunda in fata Colegiului Medicilor.

Potrivit lui Arafat, clasificarea interventiei ambulantei a fost corecta, prima fiind de cod verde, iar a doua de cod rosu si a intervenit SMURD care era mai aproape.

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.