Publicitate

Români, fiti cu băgare de seamă ! O nouă înlșelătorie FACE RAVAGII în România!

Români, fiti cu băgare de seamă ! O nouă înlșelătorie FACE RAVAGII în România!
Publicitate

Români, fiti cu băgare de seamă ! O nouă înlșelătorie FACE RAVAGII în România!

Un tânăr de 34 de ani din Sibiu a fost reținut, fiind acuzat de înșelăciune, după ce ar fi țepuit mai multe persoane cu peste 6.000 de lei.

Tânărul avea o schemă bine pusă la punct, susțin anchetatorii, iar oamenii înșelați i-au dat banii fără să se gândească de două ori.

Potrivit unui comunicat al IPJ Sibiu remis de Vocea Transilvaniei, tânărul a înșelat cinci persoane pe care le-a convins că e interesat să cumpere imobilele scoase la vânzare de acestea. Apoi le-a cerut bani pentru a plăti taxa notarială aferentă contractului de vânzare-cumpărare.

Oamenii legii spun că la data de 12.10.2015, bărbatul ar fi indus în eroare o persoană care i-a înmânat suma de 1.000 de lei şi o copie a actului de proprietate al imobilului, având convingerea că suma respectivă reprezintă taxa notarială pentru perfectarea actului de vânzare a imobilului, întrucât acesta şi-a manifestat interesul să cumpere respectiva locuinţă. Conform polițiștilor, patru zile mai târziu, folosind aceeaşi metodă, tânărul ar fi indus în eroare o persoană de sex feminin, primind suma de 3.300 de lei.

Pe 3 decembrie 2016, suspectul a indus în eroare o altă persoană cu privire la cumpărarea imobilului scos la vânzare de aceasta în localitatea Hamba şi, în aceste împrejurări, a primit de la aceasta suma de 1.500 de lei, sub formă de împrumut. Această sumă urma să fie restituită odată cu avansul pe care s-a obligat să-l achite pentru cumpărarea casei, conform înţelegerii.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.