Publicitate

S-A TERMINAT ! DECIZIA ŞOC a lui Dragnea ! VESTEA la care sperau sute de mii de ROMANI

S-A TERMINAT ! DECIZIA ŞOC a lui Dragnea ! VESTEA la care sperau sute de mii de ROMANI
Publicitate

S-A TERMINAT ! DECIZIA ŞOC a lui Dragnea:”Anunţ acum că decizia mea va fi asta”. VESTEA la care sperau sute de mii de ROMANI

„Nici măcar nu e o chestiune politică”, a răspuns Liviu Dragnea atunci când a fost întrebat ce a învăţat din evenimentele ultimelor două săptămâni, mergând în continuare pe ideea că măsurile luate la Justiţie nu au fost bine explicate, motiv pentru care au şi generat efecte la care nimeni nu s-a gândit.

„Nici măcar nu e o chestiune politică. Am spus mai devreme, orice măsură, dacă nu e explicată bine, poate genera efecte la care nu te gândeşti deloc. Asta este cea mai importantă lecţie”, le-a spus liderul PSD jurnaliştilor.
Acesta a insistat că la Ministerul Justiţiei a fost o problemă de comunicare şi că de acum încolo trebuie să se acţioneze „după manual” şi toate hotărârile trebuie explicate bine atât înainte cât şi după adoptarea lor.
Referitor la decizia CCR privitoare la sesizările pe OUG 13, şeful PSD a subliniat lucrul care i s-a părut cel mai important: că guvernul „a acţionat legal”.
„Acolo am citit ceva foarte important: Guvernul a acţionat legal, ceea ce e un lucru foarte important, dincolo de discuţiile pe fond. Aştept şi decizia de mâine, înţeleg că şi Călin Popescu Tăriceanu a sesizat CCR, este o instituţie de la care toată lumea aşteaptă aceste decizii, dincolo de discursuri, de frustrări, deciziile Curţii sunt importante şi trebuie respectate”, a spus Dragnea. Întrebat dacă Executivul a acţionat şi moral, nu doar legal, şeful PSD a evitat să răspundă, arătând că se discuta despre decizia CCR, iar concluzia sa rămâne aceeaşi, că este vorba despre gestionarea greşită a comunicării.
Întrebat dacă în privinţa ministrului Justiţiei se schimbă ceva odată cu hotărârea Curţii, Dragnea a replicat că este o discuţie care va avea loc între Iordache şi premier şi a recunoscut că a discutat cu Grindeanu despre acest aspect, rugându-l să-i spună întâi care este decizia sa. Despre votul social-democraţilor în privinţa OUG 14, ordonanţa care abrogă OUG 13, preşedintele PSD a răspuns că personal va vota pentru anularea OUG 13 şi speră ca ceilalţi membri ai partidului să ţină cont de hotărârea lui.
„Liderii din teritoriu au fost nemulţumiţi de faptul că se încearcă ca Guvernul să fie picat, au sesizat întâi la preşedintele Iohannis acest lucru şi la oamenii din stradă. (…) Anunţ acum că decizia mea va fi asta, ca OUG 13 să fie abrogată, sper ca ceilalţi să ţină cont de decizia mea”, a spus Dragnea.
loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.