Publicitate

SE VA INTAMPLA chiar de Ziua Nationala ! ANUNTUL care va declansa un SCANDAL COLOSAL in Romania !

SE VA INTAMPLA chiar de Ziua Nationala ! ANUNTUL care va declansa un SCANDAL COLOSAL in Romania !
Publicitate

S-au terminat lucrările!

Vasile Turcu: “Sâmbătă fac pregătirile cadrele militare cu tot arsenalul, Arcul de Triumf este pregătit pentru 1 decembrie!”

Vasile Turcu, fost acţionar la Dinamo, este omul ale cărui firme s-au ocupat de lucrările de consolidare şi reabilitare la Arcul de Triumf. Omul de afaceri a declarat că întreaga operaţiune a ajuns la final, iar Arcul de Triumf va reintra în circuitul turistic al Capitalei. Forţe din cadrul Armatei Române vor efectua în cursul zilei de sâmbătă exerciţii în vederea pregătirii defilării ce va avea loc pe 1 decembrie, de Ziua Naţională.

“Sâmbătă fac pregătirile cadrele militare cu tot arsenalul, Arcul de Triumf este pregătit pentru 1 decembrie! O să fac dezvăluiri importante, e vorba şi de DNA, sunt mai multe probleme în legătură cu întârzierea lucrărilor. N-am vrut să fac scandal până nu termin!”, a declarat Vasile Turcu.

Arcul de Triumf a intrat într-un amplu proces de reabilitare încă din 2014, iar Primăria Capitalei declara că cel târziu în primăvara anului 2015 lucrările se vor finaliza.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.