Publicitate

SECRETUL din vremea mandatului Basescu ! NIMENI NU A STIUT NIMIC !

SECRETUL din vremea mandatului Basescu ! NIMENI NU A STIUT NIMIC !
Publicitate

SECRETUL din vremea mandatului Basescu despre care NIMENI NU A STIUT NIMIC !

Traian Băsescu i-a propus lui Vladimir Voronin unirea României cu Republica Moldova, dar şi preluarea de către acesta din urmă a funcţiei de preşedinte al României Mari.

Fostul şef al statului, Traian Băsescu, a mărturisit că, pe vremea când era preşedinte, i-a propus fostului preşedinte moldovean, Vladimir Voronin, unirea Republicii Moldova cu România. Interesant este că Traian Băsescu se oferise să îi cedeze liderului comuniştilor de peste Prut preşedinţia României Mari, iar el urma să devină vicepreşedinte.

Traian Băsescu a reluat, de ziua Micii Uniri, ideea lansată în timpul mandatului său: “Următorul proiect de ţară pentru România este unirea cu Republica Moldova”. Fostul preşedinte a amintit şi episodul în care i-a propus lui Voronin, lider comunist, să înfăptuiască unirea.

“Tensiunile dintre mine şi Voronin au pornit de la asta, că i-am spus verde în faţă: ‘Hai în Parlament amândoi, tu preşedintele României Mari, eu vicepreşedinte şi facem unirea şi atunci Voronin a început să arunce pietre peste frontieră (. ..) Deci ăsta a fost un antiromân, dar nu un prorus”, a declarat Băsescu la Conferinţa Românilor de Pretutindeni, de la Palatul Parlamentului.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.