Publicitate

STIREA-BOMBA despre PSD care face inconjurul PRESEI INTERNATIONALE

STIREA-BOMBA despre PSD care face inconjurul PRESEI INTERNATIONALE
Publicitate

STIREA-BOMBA despre PSD care face inconjurul PRESEI INTERNATIONALE

PSD a apelat, pentru alegerile parlamentare, la doi strategi israelieni având în vedere parcursul lor de succes înregistrat în social media. Moshe Klughaft şi Sefi Shaked au coordonat o campanie agresivă şi creativă care a ajutat PSD să obţină lejer victoria pe 11 decembrie, cu un scor de 45.67%, mai mult decât dublu faţă de PNL, care a luat 20.4% din voturi, informează The Jerusalem Post.

Moshe Klughaft este cunoscut pentru succesul său înregistrat în postura de strateg al Bayit Yehudi (n.r – partid al evreilor ultraortodocşi), lucrând şi la ceea ce a însemnat protestul rezerviştilor în urma războiului din Liban din 2006, care a ajutat, practic, dreapta să revină la putere, dar şi la o campanie care şi-a propus să urgenteze studiul asupra matematicii , care l-a avut în centru pe fostul preşedinte, Shimon Peres, notează The Jerusalem Post.  Shaked a mai coordonat campanii şi pentru prim-ministrul Benjamin Netanyahu şi pentru preşedintele partidului Shas, Arye Deri.

PSD a apelat la cei doi strategi israelieni graţie succesului înregistrat, de-a lungul timpului, în social media şi experienţei pe care o au în gestionarea noilor reţele de socializare. Campania pentru parlamentare a schimbat, astfel, imaginea partidului, care a reuşit să devină o alternativă pentru segmentul tinerilor şi celor care se revendică a fi patrioţi.

Klughaft şi Shaked au folosit mesaje care, în mod tradiţional, vin dinspre partidele de dreapta pentru a îmbunătăţi imaginea PSD în zona de centru-stânga. Sloganul lor a fost “Îndrăzneşte să crezi în România”. 

Au inclus tinerii, în acest demers, care au trimis videouri cu ei în timp ce susţin că au încredere în România.

Au existat, totodată, şi reclame electorale negative, care transmiteau că susţinătorii altor partide nu cred în viitorul ţării.

Moshe Klughaft şi Sefi Shaked au refuzat să fie intervievaţi, mai notează aceeaşi sursă.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.