TRAGEDIE FARA MARGINI acum cateva clipe ! Fiul ministrului, MORT in casa de vacanta. Prima pista a politiei

TRAGEDIE FARA MARGINI acum cateva clipe ! Fiul ministrului, MORT in casa de vacanta. Prima pista a politiei

“Colegii mei se află la faţa locului şi fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul”, a declarat Andreea Însurăţelu, purtător de cuvânt IPJ Argeş.

Ion Vladimir Theodorescu, în vârstă de 43 de ani, originar din Bucureşti, a fost găsit luni mort în locuinţa de vacanţă pe care o deţinea în Argeş.

Fiul fostului ministru al Culturii, Răzvan Theodorescu, a fost găsit mort în casa de vacanţă pe care o deţinea în localitatea Corbeni din judeţul Argeş, iar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauza decesului. Se pare ca el ar fi declarat apropiaţilor că a fost muşcat de un şarpe. Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş cei care l-au găsit pe au fost oamenii care se ocupau de îngrijirea locuinţei. Aceştia le-au declarat oamenilor legii că Ion Vladimir nu ieşise din casă toată ziua, aşa că au intrat cu forţa în locuinţă, unde l-au găsit fără suflare şi au alertat poliţia.

Fiul ministrului ar fi vorbit duminică la telefon cu un prieten căruia i-a spus că are febră, dar că nu are în intenţia să se ducă la spital. Acesta povestise apropiaţilor că a fost în Munţii Buzăului unde l-ar fi muşcat un şarpe.

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.