Va mai amintiti de Pistruiatul ? IATA CUM ARATA AZI !

Va mai amintiti de Pistruiatul ? IATA CUM ARATA AZI !

Nu sunt mulți cei care cunosc secretul din spatele adevăratei sale înfățișări. În realitate, nu există nici urmă de Pistruiat. Cum se poate? Simplu! Pistruii erau desenați, iar părul era vopsit. Personajul exista dinaintea filmului, fiind eroul unor benzi desenate din revista „Cutezătorii”.

În 1973, un puști roșcovan cunoștea celebritatea, în cel mai cunoscut film din cinematografia românească. „Pistruitaul”, a scos la lumină talentul excepțional al unui băiețel de doar 11 ani, îndrăgit de întregul public.

Pe cât de repede s-a făcut remarcat, pe atât de ușor a alunecat pe panta anonimatului, o dată cu trecerea timpului. Deși ai fi putut să juri că va avea o carieră strălucită în actorie, Costel Baloiu, acum în vârstă de 57 de ani, are o cu totul altă meserie. În ciuda faimei pe care o dobândise cu rolul din Pistruiatul, bărbatul a părăsit lumea filmului pentru meseria de șofer.

Costel Baloiu a jucat în cateva filme importante, alături de mari actori precum: Sergiu Nicolaescu, Draga Olteanu Matei, Ion Dichiseanu și Florin Tănase.

Dar cum a ajuns Costel Baloiu să joace în Pistruiatul?

Se pare ca un simplu anunț din ziarul ”Informația” i-a schimbat viața. La acea vreme, ”Centrala Română de film și Televiziunea Română erau în căutarea unor băieti cu vârste cuprinse între 11-13 ani, pentru realizarea primului serial color de televiziune, scrie cinemarx.ro.

La preselecție s-au prezentat peste 6.500 de copii din București și mai mult de 3.500 din provincie, dar norocosul roșcovan a fost cel care a obținut rolul, potrivit gândul.ro. Idolul copiilor începea una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale, comparativ cu ce avea să urmeze, în viața de adult.

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.