Publicitate

VESTEA PE CARE O ASTEPTAU TOTI ROMANII ! AVEREA lui Gabriel Oprea, luata la CONTROL de ANI si ANAF ! Ce venituri IMENSE are ?

VESTEA PE CARE O ASTEPTAU TOTI ROMANII ! AVEREA lui Gabriel Oprea, luata la CONTROL de ANI si ANAF ! Ce venituri IMENSE are ?
Publicitate

Iata ca, in sfarsit, ANI a demarat verificarea averii vicepremierul Gabriel Oprea. Acest lucru s-a intamplat ca urmare a unei sesizari depuse de o avocata. Aceasta a constatat „existenta unor grave inadvertente si neregularitati”.

Sesizarea cu pricina a fost depusa de avocata Diana Monica Croitoru-Anghel, la „solicitarea unui client”.

„Va transmitem Adresa nr. 7293/G/II/18.02.2015 transmisa de Agentia Nationala de Integritate cabinetului nostru de avocatura, prin care s-a decis demararea efectuarii evaluarii averii domniei sale in urma sesizarilor formulate de catre petent cu privire la existenta unor grave inadvertente si neregularitati existente intre Declaratiile de avere in perioada 2004-2014 depuse de vicepremierul Gabriel Oprea”, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com de avocatul Diana Monica Croitoru-Anghel.

Aceasta a  precizat ca a depus mai multe sesizari la ANI cu privire la averea lui Gabriel Oprea.

„Au fost vreo trei sesizari, plus o completare la o sesizare. Prima a fost depusa in ianuarie, iar aceasta dateaza din 18 februarie si a fost incununata de succes, pentru ca s-a stabilit demararea procedurii de verificare a averii.

citeste mai mult aici

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.